App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Min 8 månaders flicka vaknar hela tiden =/

Hej gott folk! Jag hoppas verkligen någon har några svar till mig för vet inte riktigt vad jag ska göra i och med att jag har testat det mesta! Min flicka vaknar väldigt mycket på nätterna, och i och med att både min man och jag går hemma så är det oftast en person av oss som får sitta sömnlös! Jag har som sagt testat det mesta, en liten lampa tänd, radio, hon har fått sova mycket med mig men hon tycker verkligen inte om nått av de. Hon har haft mycket problem med magen men så fick vi något som heter lactulose och det har funkat perfekt, hon är jättebra i magen och bajsar normalt. Hon har dock fått två tänder och tre stycken till börjar titta fram, kan det vara de som gör så ont så att hon får såna svårigheter att sova och vad kan man göra för att hon inte ska få så ont när hon sover för vill verkligen att hon ska få sin skönhetsömn för hon är alldeles blek och påsar under ögonen. BVC säger att de är ingen fara att hon är så blek men jag tycker ändå inte de känns bra? Börjar faktiskt bli lite orolig. Snälla kom med alla tips ni har. Tack på förhand.

2012-05-21
Alexandra
Alexandra
Bebis på 13 månader

sen är hon inne i en viktig utvecklingsfas, sk separationsfasen, och den är riktigt känslig! väldigt väldigt många barn blir som upp och nervända när de blir 8-9 månader. klängiga, gnälliga, börjar vakna tusen gånger varje natt osv. mina barn har sovit jättebra och så helt plötsligt gått från att vakna nån gång per natt till att vakna 10-12 ggr per natt när de kommit i den åldern. det är helt normalt och går över av sig självt. superjobbigt, jag vet, men det går över! :)

2012-07-01
mickelina81
mickelina81

Det kan absolut vara tänderna! Om du misstänker att det är nån kväll som hon har extra ont, ge en Alvedon. Jag är ingen vän av tabletter, men jag har faktiskt gjort så några gånger, då jag tror att hon i det långa loppet mår bättre av att vara utsövd, och ha utsövda föräldrar.

Annars kan du köpa AftaMed, en mungel som egentligen är till för sår och blåsor i munnen. Den är lokalbedövande, och helt ofarlig. Stryk på lite med fingertoppen på tandköttet innan din dotter går och lägger sig.

Sömn är ett gissel. Vi har efter ett år äntligen fått vår dotter att sova hela nätterna, men det lär komma många fler perioder av sömnlöshet innan hon flyttar hemifrån. :P

Lycka till!

2012-05-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...