App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Deppig o orolig..

Kan inte sluta tänka på att ja har fått jätte mycket bruna och tjocka flytningar.. Ja plussa ju i torsdags och tog ett till dagen efter som visa typ minus och då börja dom äckliga flytningarna... Ja ska ha mens på onsdag och får väl vänta o testa då igen men borde ja ringa min barnmorska kanske? Kanske hon kan lugna mig.. Någon som har sånna här erfarenheter?

2012-05-20
anonym21
anonym21

Vänta nån vecka och gör ett nytt test, du gjorde så tidigt! Man ska ju egentligen vänta tills den dag man skulle fått sin mens... Och är blodet mer brunaktigt så är det ju gammalt blod, inte färskt som det borde vara vid ett missfall.. Jag har tyvärr inte några bra idéer. Visst kan du ringa din bm men jag tror itne att de kommer att göra nåt..

2012-05-21
Yrwen
Yrwen

Har tyvärr inga sådana erfarenheter som kan lugna eller hjälpa.. Men jag håller tummarna för din skull.. Om du redan har kontakt med en BM så ring, hon har kanske något att säga som får det att kännas bättre..

Har som sagt inga egna erfarenheter, men det finns väl något som kallas nidblödning? Som man kan ha i början, typ i samma veva som mensen ofta..

2012-05-20
fiasson
fiasson
Barn på 3 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...