App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

när badade ni med bebisarna i stora bassängen?

Nu e dottern snart 9 månader å ja tänker ju låta henne sitta å plaska i vattnet på stranden i sommar men vi gillar åxå att ibland åka till badhuset! Nu har vi inte varit dit sen dottern kom för jag e ju inte intresserad av å pinas i babypoolen som för övrigt inte ens alltid är öppen :-\ Men de vanliga bassängerna, när e det ok att ha dem där i? E hon för liten innan fyllda året eller? Vet inte ens va det brukar va för grader.. å brukar man ha nån form av flythjälp på så små? det e ju inte direkt så man släpper dem. Minns inte alls hur gammal grabben var eller om vi hade nåt på honom. Hur har ni gjort.

2012-05-20
osisen
osisen

Min lilla har badat i varmbassäng från två veckors ålder och det har varit underbart!Den stängdes dock lagom till sommaren... Så vi testade ett par gånger att bada med henne i vanlig utomhusbassäng. Då var hon nog fem-sex månader gammal. Hon gillade det och visade tydligt att hon ville dyka, MEN bara EN gång, jämfört med i varmbassängen då hon ville dyka flera gånger efter varandra. Vi fick också ta upp hene efter fem-tio minuter och bada hene länge i varmvatten (i ett handfat) efteråt för att hon skulle sluta frysa. Vi badade bara med henne två gånger i denna pool. Övriga gånger vi var dit fick hon bara doppa fötterna lite.

Nu i sommar, ett år senare, hoppas och tror vi att det ska gå betydligt bättre. Hon var med på ett äventyrsbad en gång i vintras och det fungerade ganska bra. En kort stund i stora bassängerna och sen länge i bubbelpoolen. :) Men på vanliga badhuset far vi bara på tider då varmbassängen också är öppen för barnbad.

2012-05-21
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Det brukar vara typ 18 grader i simbassängen, ett par tre grader varmare i "lek"bassängerna. Personligen hade jag nog åkt med min tjej även fast hon inte var 1 år fyllda om jag ansåg henne mogen för det.. Hade nog försökt haft någon form av simdyna eller nåt på henne dock.

2012-05-20
Yrwen
Yrwen

.

2012-05-20
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...