App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sambon hyllade Breivik vid middagsbordet

Som rubriken lyder blev det ingen trevlig middag igår. Jag blev helt chockad över vad han kläckte ur sig inför mina barn som är 13 och 17 år. Blev illamående och förbannad över hans snedvridna inställning. Varför Brevik kom på tal, minns jag inte. Men min sambo hävde ur sig svinaktiga kommentarer som: "B är är min idol", "Det han gjorde var rätt" , "Ungdomarna fick skylla sig själva som valt att vara politiskt aktiva"...osv Fattar inte hur han kunde säga sånt inför tjejerna som är i samma åldrar som offren. Dom bara satt och gapade och fattade inte vad han snackade om. Han har själv en dotter som är 11 år. Jag tappade aptiten och blev så förbannad att mina händer skakade. Hans försvar till sin inställning var att han förstår Breiviks motiv. Att något radikalt måste ske innan folket får upp ögonen, typ. Hur hade ni andra reagerat över det här? Är det jag som är känslig och överreagerar??

2012-05-18
Helan_76
Helan_76

Hur tänker han ?! Jag hade bett han att gå mot dörren....

2012-08-21
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Hade min man sagt det så hade jag skitit i att jag är gravid, jag hade uppbådat energi till att sparka ut han med huvudet före. Sen hade jag ringt till hans mamma och farmor och berättat så att de hade skällt ner honom på jorden.

Men det är bara jag. Vi är alla olika.

2012-08-21
Lilla_Buu
Lilla_Buu

Jag håller helt med toffsan du borde ta en riktig funderare över vem och vad han egentligen är...

Gud jag kan inte fatta att man ens bryr sig om en sådan idiot som han,att man ger han friiheten ens han borde sättas i en dödscell..för döden är det ändaa  han förtjänar patetiska jävla idiot..Känns som hela hans rättegång har han haft sista ordet och tuffat sig inte visat någon jävla ångest.blir rasande,och den muslimen som uttalade sig och hyllade han måste vara sjuk plå något sätt, man borde verkligen se över vilka män eller kvinnor man lever med....

2012-07-05
emi85
emi85

Ärligt talat hade jag blivit helt chockad och undrat vem jag egentligen skaffat barn med! Och personligen hade jag tänkt ett extra varv om det här är en människa jag egentligen vill leva med. Men har du inte märkt av sådana här sidor hos honom innan? Så här extrema åsikter är väl knappast något som utvecklas under en natt.

2012-07-05
Toffsan
Toffsan

Detta har jag själv varit med om.. min sambo har också suttit och hyllat honom och skrattat över det han har gjort (som om det vore roligt att han dödat barn!) så jag vet hur arg du blev, för jag blev lika arg! det konstiga är att min sambo är muslim!!! så jag kan inte förstå att han kan sitta och hylla någon som vill otrota hans folk! :s

take care 3

2012-07-05
linakarlsson
linakarlsson

Ånej, det var ingen ironi utan fullaste allvar! Håller fullständigt med om att motivet är ointressant. Det finns inget som kan förmildra omständgheterna för det han gjorde mot ungdomarna.

Att ha liknande grundläggande värderingar är också viktigt, vilket vi nu ofta inte har, tyvärr :(

2012-05-18
Helan_76
Helan_76

Och det var inte något ironiskt utan ett seriöst uttalande?!?! 

I så fall hade jag med EN gång tagit det till diskussion och bett om jävligt bra förklaring, jag anser att man får skämta om det mesta men är folk seriösa då tänder jag på alla cylindrar! Att försvara en terrorist är inget som jag skulle kunna acceptera av min livspartner, det är sådana grundläggande värderingar som jag anser att man måste dela. Sen behöver man inte vara överens om allt men vissa saker är ett måste för att förhållandet ska fungera!

Jag har faktiskt inte ens tagit reda på Breiviks motiv till dådet och det är för mej totalt ointressant. Så länge jag och fler är ovetande om hans motiv så har han misslyckats med vad än det var han försökte få fram, vilket känns som en liten seger i hela den här tragedin!

Sådana här liknande dåd sker överallt i världen varje dag och det är fruktansvärt, att försvara en terrorist är sjukligt!

2012-05-18
osisen
osisen

Förstår din ilska, jag hade blivit otroligt frustrerad och arg på ett sånt uttalande..

2012-05-18
jojo1986
jojo1986
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...