App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

moderkaka i framvägg!

Ni som har moderkakan i framvägg när började ni känna första rörelserna? Och när kände ni utanpå magen?

2012-05-18
Linelio
Linelio

Jag har sett små rörelser, men blir mer fascinerad av att jag kan känna på insidan men inte se på utsidan. maken hade legat stora delar av en natt och tittat och känt och sedan berättat för mig dagen efter att lillan hade haft full rulle hela natten :) Skönt att man inte blir så jättestörd av det än.

2012-05-24
Yrwen
Yrwen

Yrwen: visst är det spännande :-) fast jag har ju då inte sett magen röra sig ännu.

2012-05-24
Linelio
Linelio

Jag kunde inte ta tag i en fot när jag väntade dottern och då låg moderkakan i bakkant, så jag tror att det beror på hur barnet ligger och hur barnet sparkar.

Jag kan känna vissa mer ordentliga sparkar, men tror att det kommer mer senare, men man kan se hela magen röra sig, maken låg och tittade och kände häromnatten och jag är i v21.

2012-05-24
Yrwen
Yrwen

jag hade moderkakan i framvägg... jag kände inga rejäla sparkar. inte  så man kunde få tag på foten..

2012-05-24
LJEE
LJEE

Hur ofta bör man känna när man har den i framvägg? Jag känner lite ibland och en dag knappt något. Känner buffar på sidan av livmodern mest på vänster sida. Jag är lite orolig för detta fast jag vet innerst inne att allt är som de ska men jag vet ju inte hur man ska känna. Kommer man kunna uppleva rejäla sparkar senare så att man nästan kan ta tag i en fot lr så?

2012-05-24
Linelio
Linelio

Att ha moderkakan i framvägg är absolut inget konstigt eller farligt. relativt vanligt tror jag. Har heller aldrig upplevt att det känns som fjärilar/fiskstjärtar och allt de nu säger, jag har känt riktiga sparkar, buffningar och kullerbyttor direkt..

2012-05-19
Yrwen
Yrwen

Okej tack så mycket för era svar. :-) jag kände riktigt fötsta gången igår. Underbart! Känns buffit som de bara bökar. Tycker inte att det känns som någon fisk lr fjäril. Men så att ha moderkakan i framvägg är rätt så vanligt ändå då? De verkar vara mer på kvällar jag känner. Inget på mornarna

2012-05-19
Linelio
Linelio

Jag har den i framkant dock för långt ner så bebisen ligger liksom ovanför.. Kände första kullerbyttan v11 och utanpå runt v 17 tror jag.. Detta är andra barnet.

2012-05-18
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...