App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ni som haft barn med tydlig separtionsfas..

med sonen har det aldrig varit problem vem som kunde ta honom, trösta honom, söva honom osv. dottern e hopplös på den.punkten.. hon har sovit bra själv i perioder men nu e hon i en extremt seg period.. drygt 8månader så ja antar det är det här berömda 9mån separtionsfas tjosan som har kommit.. hon går inte å lägga i henne säng fast hon sover.. så fort ja å.sambon rör oss vaknar hon även om hon sover på mej.. hon flyger upp i sån här "ja faller bakåt" skräck. hon vill helst vara hos mej.. hon har varit lite sån hela tiden men det känns som det eskalerar nu. e detta vad många talar.om? hur länge var det såhär? e helt novis på detta å nyfiken å höra.. ser det inte som nåt större problem men vill gärna veta va som försiggår i hennes lilla skalle ;-)

2012-05-18
osisen
osisen

Hmm, hur länge var det så här undrar du..? Låt se, vänta så ska jag räkna... 13 månader and counting. :-P haha! Nä, kanske inte så farligt riktigt. Men det är en fördel med Ingrid, vi har aldrig märkt av några faser eller perioder med henne. Mammig, gnällig och svårsövd har alltid varit hennes normaltillstånd. :-P

2012-07-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

båda mina har haft tydliga separationsfaser som yttrat sig så att de sovit SUPERDÅLIGT på natten. båda har vaknat 10-12 ggr per natt när det varit som värst. det värsta har väl lagt sig runt 12-13 månader nånting.

2012-07-01
mickelina81
mickelina81

Ne hon har tyvärr inte möjlighet till eget rum :-\ å sover hon mellan oss sover hon hela natten utan problem.. så det e ingen fara så.. bara lite trist å behöva gå å lägga mej 8-9 på kvällen å inte få tid å mysa med sambon som kommer hem runt 6..
men det funkar ju.. ibland försöker vi se på film å så med henne sovande på mej i soffan det går ok men.det e då hon vaknar av mista ljud.. eller om hon sover i sin säng.. å vi brukar ändå starta tvn för å inte ha helt tyst..

2012-05-18
osisen
osisen

Det låter som det, min dotter va likadan, skulle bara vara hos mig och va jättesvår att få att sova i sin egen säng, i samband med detta så blev hon också väldigt rädd för främlingar gallskrek och kunde hålla på länge.

hon har inget eget rum? det underlättade nämligen för oss hon va visserligen svår att få att sova kunde ta ca 1-2 timmar ibland men hon fick sova hela nätter för att hon sov i eget rum, där va tyst och barnen slappnar av itället för att lyssna efter mamma och pappa

2012-05-18
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...