App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad ska ni göra i sommar?

Vad har ni för planer för semestern och sommaren i övrigt?

2012-05-17
emcb
emcb

Fniss... Nej vi körde inte efter väderkvarnar, dumma telefon! Vi körde efter väderkartan! :-)

2012-05-17
emcb
emcb

Osisen

Håller med om att det är skönt att bara vara hemma :-) Men vi (mannen) har 6v ledigt och vår son har längtat och önskat att få åka på husvagn/bils semester sedan vi gjorde det för två år sedan. Så det får det bli i år :-) Jag har aldrig varit husvagnstypen men insåg det praktiska när man har barn, allt finns med bara köra och njuta. Sist körde vi efter väderkvarnar och stannade där vi kände för det. Blev otroligt mysigt och det ska bli kul att göra om det. Men mest längtar jag efter att vara hemma alla fyra och njuta av det (förhoppningsvis) otroligt vackra sommarvädret! :-)

2012-05-17
emcb
emcb

Jag kanske är lite knäpp särkillt nu när jag går hemma varje dag men jag känner faktiskt inte något större behov av att åka iväg på våran semester, jag sitter gärna hemma å bara njuter av min familj vårat hus och hur jävkla gött vi faktiskt har det, tycker det blir lite stressmoment å åka bort, ska packas, åka massa bil osv.

Sen gör jag gärna småturer, jag e ingen tråkmåns på det viset ;) men å åka iväg en vecka, nja.. en weekend får räcka ;P

2012-05-17
osisen
osisen

tummetott07. Vad härligt med så slång semster! Lite nyfiken bara på varför barnen ska gå 15tim/v under 4veckor av din ledighet? :-)

2012-05-17
emcb
emcb

Vi kommer att hyra en husvagn alt. husbil och åka i väg någonstans i sverige under en vecka, har inte bestämt resmålet ännu. Vi får även besök i från vänner som bor utomlands, de ska bo hos oss i en vecka ca. Detta blir första sommaren i vårt hus så vi kommer nog vara hemma resten med lite små utflykter som djurparker, liseberg och bada i sjöar/havet. Hälsa på vänner och familj.

2012-05-17
emcb
emcb

Vi får en bebis när som helst så det kommer nog bli mycket på hemmaplan. Ev ska vi åka till min mamma och vara där några dagar. Barnen brukar följa med deras farmor och farfar till Gotland under deras semester så då blir jag och mannen lite lediga med bara bebisen. Barnen är inte så stora än så dom blir överlyckliga bara man tar sig till badplatsen som tur är :P Vi bor i Eskilstuna så då har vi nära till Parken Zoo också vilket alltid uppskattas hos dom små :)

Har du själv några planer? :)

2012-05-17
annicha88
annicha88

inga planer.. sonen vill till Liseberg men han får nog välja mellan det å skara sommarland.. ja hoppas han väljer skara.. det e så mycket roligare å mysogare tycker ja än Liseberg.. köa en timme för ett åk på 30 sek :-\ å dessutom får han ju inte åka så mycket på Liseberg heller :-( fast det e å andra sidan närmare :-)
sen blir det nog bara smågrejer.. kostar ju skjortan å resa så det får vi ta i framtiden.

2012-05-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...