App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kan man inte bli gravid om man delvis ammar?

Har försökt i 6 månader nu, haft sex 2 ggr/dag de dagar fertilitetsstickan visat att "det är dags" men det tar sig inte. Varför???? Jättefrusterande. Börjar undra om det kan bero på att jag delammar fortfarande? Ammar på morgon, kväll och natt (vår 14-månaders ligger bredvid i sängen och ammar "i sömnen" när jag sover). Men visst ska man väl kunna bli gravid även fast man ammar???? Erfarenheter och svar om detta mottages tacksamt. Vet att vi borde sluta amma men det är supersvårt då vår lilla använder mig som napp på natten och vi har inte riktigt ork att ta tag i det nu.

2012-05-16
elvira78
elvira78

Jag hann få min mens en gång efter min förlossning. Sen blev jag gravid. Ammade fortfarande mycket och trodde inte det skulle gå så fort.. Men det är ju många andra faktorer som spelar in också såklart.

2012-05-16
fiasson
fiasson
Barn på 2 år och 6 månader

Jag har blivit gravid 4 ggr fastän jag ammat. Två av ggr har jag dessutom istortsätt helammat fortfarande. Så länge du har ägglossning så är inte amningen nåt hinder.

Amma på du och sluta när det känns rätt för er att göra det. Jag har också hört att det är bättre att ha sex varannan dag precis som jika686 skrev. Lycka till, hoppas ni snart får ett plus på stickan!

2012-05-16
vevvis81
vevvis81

Det är många som blivit gravida fast de ammat, så det är nog inte det som stoppar...

2012-05-16
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...