App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

blödning kom tillbaka..

Fick ju en blödning i förra veckan, i vecka 6, (mörkbrun)  och sen slutade den..nu har den kommit tillbaka sen igår.mörkbrun blödning..igår fick jag lite ont i magen som gick ut i ryggen oxå..sen försvann det..iförra veckan var jag på ultraljud och då tickade hjärtat..men just nu undrar jag om det kanske e ett missfall på G iallafall..vad tror ni?

2012-05-16
junior3
junior3

om du är orolig kontakta din barnmorska dom vet ju om du behöver oro dig eller inte:)

hoppas allt är bra!

2012-05-16
majbarn5
majbarn5
Bebis på 4 månader

hej,

Jag fick en likadan blödning i vecka 10+3 först så var det lite brunt blod blandat slemmigt typ. Sedan fick jag färskt blod och det rann ner men inga värkar någonstans,stress påverkar mycket hur mycket än barnmorskan säger att stress inte påverkar alls mycket men det gör det. Då jag fick denna blödning exakt samma dag var jag med om en olycklig dag vilket resultera i denna blödning,hade hjärtklappningar kunde ej sova magknip ja så det behöver inte alltid bero på att man fått missfall.. Ta det lungt så mycket du kan under de första veckorna fram till v 19 då fostret utvecklas under de viktigaste stadierna. Efter kan du börja pyssla greja, mitt stora misstag var att ja kunde inte sitta still ja var alltid tvungen hitta på något och göra. promenera minst 30 min om dagen sitt ute i luften och koppla av med ett glas juice.Om du dricker kaffe försök och trappa ner på det. Ta det så lungt du kan och stressa inte....

Fråga gärna mer om du undrar...kan de mesta :)mvh emi

2012-05-16
emi85
emi85

En ofärsk blödning är oftast inte farligt. Det kan ha varit kärl som gått sönder om du tagit i för hårt på toa eller överansträngt dig. Fostret har nog sats sig ordentligt å då kan det bli en brunaltig flytning. Jag fick nämnligen så i v 7. Ring till din barnmorska igen och prata hon kan nog lugna dig. Så är det bara å ta det lugnt och vänta och se. Det är jobbigt men de behöver inte vara ett missfall. Jag fick med ont i magen men det var mycket med att jag stressade upp mig med. Lycka till!

2012-05-16
Linelio
Linelio
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...