App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Trött på detta nu!

Känner mig fruktansvärd, men jag är så extremt negativ och trött på att vara gravid nu. Längtar enormt efter bebisen så det är inga negativa känslor där. Men jag vill kunna röra mig igen, utan massa krämpor och klumpighet. Är bara i v 33+3 idag, så det känns som en hel evighet kvar.Trött på att inte kunna sova ordentligt, på halsbrännan, på att känna mig oattraktiv, på att springa och kissa konstant..You name it. Det jobbigaste är att det går ut över min lille pojke på 18 månader. Kan inte leka med honom och blir trött och frustrerad när jag måste böja mig till honom. Vill bara kunna leka ordentligt med honom igen! Älskade barn..   Behövde bara få ut mina frustrationer. Ingen graviditet är en andra lik har jag ju märkt iaf.. Det var så smidigt att vara gravid med min lille kille men nu är det sååå tungt. Fördelen är att jag vet att jag kommer glömma det så fort jag får se mitt lilla knyte i verkligheten ist för på en skärm.

2012-05-15
fiasson
fiasson
Barn på 3 år

Känner igen det där, min tjej är precis likadan! Hon får sova max en halvtimme på dan annars somnar hon inte på kvällen, men hon sover faktiskt hela nätter, på sin höjd att hon vaknar 1 gång, men då kommer hon in till oss själv... Ni har ingen lekplats i närheten du kan gå till? SÅ kan han leka av sig och du tittar på?

Jo, tror allt barn känner på sig mycket.. Min tjej blir 2 i sommar och i höst kommer lillasyster, tror inte hon förstår vad det betyder när vi säger att mamma har bebis i magen, men de senaste veckorna har hon blivit väldigt mammig, vilket hon aldrig varit tidigare, så jag tror hon känner på sig att det händer något stort...

2012-05-16
Yrwen
Yrwen

Jodå, sånt roar min lille herre enormt:) Men han är lite av en vilde också, massa massa massa spring i benen och vill vara överallt och klättra. Och nu har han slutat sova ordentligt, både middagsluren och nattsömnen. Ena stunden är han en klisterlapp på mig och andra så är han jättearg på mig. Känns nästan som att han förstår att det är något som är på väg att ändras. Barn förstår ju trots allt mer än man tror..

Dock är det inte min lille älskling som är det tunga, det är kroppen. Ingen av barnen klandras för det. Är lite bitter på dagis och deras regler för tider när man är föräldraledig dock. Min son får endast vara där mellan 9-12. Hade hellre haft han där 9-14 färre dagar. Då hade jag känt mig utvilad åtminstone som innan. Nu kan jag inte vila eftersom junior inte vill sova(knappt). Men som sagt, allt detta kommer snart glömmas bort. Så fort kroppen är mindre tung och andningen kan bli normal igen:)

2012-05-16
fiasson
fiasson
Barn på 3 år

Nu vet jag ju inte vad din kille gillar, men min tjej älskar när man tycp blåser bubblor på magen, kittlar henne, jagar henne (behöver bara gå och dunsa lite i golvet) och sådana saker, orkar du inte göra sånt heller? Sedan skrattar hon så hon kiknar när jag byter blöja och låtsas att det är något hemskt i blöjan och utbrister "Åh nej!" och viker upp blöjan igen, förstår inte varför men hon skrattar som jag vet inte vad åt det... Och de blir ju väldigt trötta av att skratta :)

2012-05-16
Yrwen
Yrwen

Jodå, han är jättegullig med det. Men det är mer att jag vill kunna busa loss med honom även när det bara är vi hemma ist för att vänta på att min sambo ska komma hem och hjälpa honom bli av med energi.. Sen är det främst att jag är trött på min kropp, och att knappt kunna andas. Vill bara att magen ska sjunka åtminstone..

2012-05-15
fiasson
fiasson
Barn på 3 år

Kan inte han komma till dig då? kanske sitta i soffan/sängen och leka så behöver du ju inte lika långt ner?

2012-05-15
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...