App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ert bästa tips...

Den 3:e april blev jag mamma till en liten tjej, amningen fungerade tyvärr inte och jag kämpade på så fruktansvärt hårt att jag höll på att bli galen. Pressen från omgivningen gjorde det absolut inte lättare. Efter många om och men så fick vi börja ge ersättning. Nu behöver jag era bästa tips för att på ett så smidigt och bra sätt ge detta då jag kan tycka att det är lite krångligt när man ska iväg. Hur gör ni ? Alla tips och trix mottages , dela gärna med er om hur ni gör nattetid osv ... :)

2012-05-14
_Sanna
_Sanna
Barn på 2 år och 4 månader

Tack så jätte mycket för era tips! Blev lite klokare på det här , tycker det har varit så krångligt & har läst massa hit o dit om hur man ska göra och inte. Även fått så mycket skit för att jag ger ersättning och inte alls fått ett bra stöd från amningsmottagningen eller bvc i mitt val. Så tack för era tips, jag behövde dem verkligen :)

2012-05-15
_Sanna
_Sanna

Ja, kanske skulle skrivit att vi hade nan, och då var det inga problem med 12 timmar i kylen.

2012-05-15
fridulino
fridulino

Vi hade en termos med varmt vatten och en termos med kokt kallt vatten och sedan pulver och flaskor och så. Då vasr det vara att blanda vattnet till rätt temp och sen ha i pulvret. Gjorde lika nattetid. Men det funkar inte på Semper, eller man ska inte göra så enligt deras anvisning så det beror ju på vad man har för ersättning.

Med semper hade med oss färdigblandad ersättning i kylväska och varmvatten i termos och värmde flaskan i varmvattenbad... Mycket meckigare i mitt tycke.

2012-05-15
Yrwen
Yrwen

Hej! Vi hade alltid med oss kokt vatten, pulver och flaska då förstås. Det brukade alltid finnas någonstans vi kunde värma det. Vid några tillfällen hade vi varmt vatten i termos också och det gick bra. Det finns ju färdigblandad ersättning i 2dl-förpackning som kan vara enklare att ha med, då slipper man ju mecket att blanda till det. Till natten blandade vi till ett antal flaskor och ställde i kylen (har tvillingnar så det blev ju ett par stycken...). Enligt neo så höll det minst 12 timmar om det stod kallt och väl förslutet. Det underlättade massor för oss! Säger ju inte att det är såhär man ska göra men det funkade för oss :)

2012-05-15
fridulino
fridulino
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...