App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

är det inte lite konstigt?

Jag å min sambo har länge letat hus att hyra och vi har annons ute på blocket. Igår kontaktade ett par oss som har ett hus så vi åkte dit och tittade. Vi bekantade oss fort med hyresvärderna och vi berätta att vi hade bra erfarenheter utav skötsel och att vi jobbar med sånt. Dom sa att vi hade första tjing om vi ville ha huset vilket vi så gärna vill ha och sa till dom. Vi är såå uppspelta och förväntansfulla. Men så idag när vi ringde och kollade hur det blir så sa dom att dom hade en spekulant till i morgon å vi skulle få besked på torsdag.. Varför? När dom sa att allt kändes bra med oss och vi hade trevligt ihop... Varför ska dom då ta dit en ny spekulant? Tycker det verkar konstigt? :-S lr? Bara en tanke å väntan på besked är såå jobbigt först var vi så säkra att vi skulle få huset men så vände det fort idag.. :-(

2012-05-14
Linelio
Linelio

Kramiz1: Åh vi hoppas det! Tack så mycket. Detta huset skulle rensa min själ. Ligger ute i en bokskog. Älskar naturen. Är inte alls någon statstjej! :-)

2012-05-15
Linelio
Linelio

Å sen sa dom att de hade ringt ett par innan oss som dagt att dom ringer upp dom ska bara prata med varandra först men dom ringde inte upp igen innan oss.

2012-05-14
Linelio
Linelio

Jo så tänkte jag med att det är en försäkran utifall vi säger nej. När vi ringde innan å fråga hur det blir så sa dom att det kommer en till spekulant imorn men ni står ju först å ni känndes jätte bra. Ni får reda på de på ons lr tor.

2012-05-14
Linelio
Linelio

Nej bara till uthyres

2012-05-14
Linelio
Linelio
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...