App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

otrogen hjälp

hej vad gör ni om ni tar reda på att eran män e otrogen via nätet alltså skriver med en annan kvinna. jag har nylligen tagit reda på det men har fortfarande masken jag har inte sagt nåt. han säger att han älskar mig men samtidigt skriver han med henne hjälp jag e i chock.

2012-05-14
sara821
sara821

håller med osisen.

 

det som han gör är inte rättvist. man skulle må sååååå dåligt att man vet om att man sårar en annan person. varför gifte han sej med dej i från början. hoppas inte det har varit såå här väldigt länge. att han börja med detta betende nu och inte från början.

 

har själv ingen facebook kvar för jag tycker att det blev för mkt. jag var mer där inne än var med min egna son (han är ju bara 20 mån, men ändå)

min kille har kvar sin facebook och har en massa tjejer som jag inte vet vilka det är, jag är fortfarande osäker och rädd att han ska göra nått som han kommer ångra järnet. jag är ingen tjej som har ett jojo förhållande. om det är slut så är det slut.

 

jag tycker du ska lämna honom. jag förstår att allt kommer bli jätte jobbigt. men man gör bara inte så som han gör. barnen behöver inte få veta nått. eller så säger du det till dom att du inte är kär i pappa län gre. för barn behöver förstå innerböden om allt. men man ska inte säga dumma saker bakom ryggen på pappan, och försöka förklara på ett sånt sätt som ett barn förstår, men att ni båda älskar barnen jätte mkt.

 

jag hoppas att jag är tydlig när jag skriver och att allt fixar sej. du är stark som kvinna å funderar säkert ut nått som är bra för dej och dina barn.

stora styrke kramar från Tina och Kevin (barnet)

2012-05-18
tinaplus1
tinaplus1

men du måste ta tag i det! Han e ett riktigt svin, han har ju inte ens dåligt samvete för då hade han inte fortsatt när han tror att du anar nåt.. då hade ju samvetet kommit krypande!
Hemskt att säga men den killen älskar inte dej, han har dej som nån jäkla leksak som han kan göra vad han vill med. Älskar man någon så gör man inte på det viset. Jag tror visst att man kan göra misstag men att under en lång period göra som han gör, det gör man inte mot någon man älskar.
Tror du måste spräcka bubblan ni lever .. Både för din och för barnens skull!

2012-05-18
osisen
osisen

alltså jag har inte sagt till honom det som jag har läst han vet inte at jag har logat in i hans facebook.

2012-05-18
sara821
sara821

det som har händt e att jag mår inte bra känner mig ledsen o värdelös jag tål inte se honom han misstänker att jag vet nåt så han har börjat att skriva sms till mig o prata mer med mig om kärlek att han älskar mig blabla bla. men samtidigt skriver han med henne han vill träffa henne och skriver fortfarande med henne om vad ska han göra när han träffar henne (sex) men han säger till henne att det e bara sex som gäller inget mer eftersom han har barn o vill inte ha problem. hon hade frågat min man om han vill inte lämna henne för att han har barn eler för att han älskar mig , han hade skrivit både och men först barn.

han svarar på alla hennes frågor hur vi har träffats hur vi gifte oss hur han valde mig o gifta sig med och varför.

jag e jätte trött orkar värkligen inte. han skriver till henne att jag kommer aldrig kunna lämna honom eftersom jag älskar honom som fan.

de skriver till varandra på facebok jag kan min mans lösenord så på det sätet upptäkte jag sen frågade jag honom vem e hon som du e vän med han sa jobb kompis då började han tabårt henne från listan men fixase e ny facebok o han tror inte att jag vet så på det sätet upptäkte jag det från början jag måste prata med honom men det känns som att jag har ingen årk för det jag e jätte trött.

2012-05-18
sara821
sara821

tycker du ska lämna honom. för detta kommer gnaga in i märjen på dej. finns bättre där ute. PROMESS!!!! man måste tänka på sej själv. och tiden läkar alla sår.

2012-05-17
tinaplus1
tinaplus1

Undrar hur det har gått.. Om du har pratat med honom, hur du mår och vad som händer? Kram!

2012-05-17
osisen
osisen

Hade det varit jag hade han åkt ut med huvudet före med grejerna efter sig man älskar inte någon om man gör på det viset :///

2012-05-14
flickan_89
flickan_89

men sin bästa kompis kan man väl prata med tycker jag, hon/han lär ju inte föra det vidare.. det e ju ändå din man som gjort bort sig dessutom...
å eftersom han kan va otrogen så lär.det ju inte va nåt han skäms för heller så.
Jag tycker faktiskt inte det finns nån anledning att hålla honom bakom ryggen.
sen får du ju självklart skriva här inte så ja menar men försöker sätta mig själv i ssituationen å tänker då att jag hade behövt min bästa kompis! Det e ju änna det man ska ha dem till ;-)

2012-05-14
osisen
osisen

problemet e att jag vill inte nån ska veta att min man har gjort det därför kan inte ringa nån o prata så valde jag att skriva här o få stöd

2012-05-14
sara821
sara821

ÅH! Har du ingen i din närhet du kan prata med, typ bästa kompis eller så? Någon som du bara kan ringa å gråta ut hos och få stöd från, någon som är bara på din sida.

2012-05-14
osisen
osisen

jag årkar inte lyssna på honom eller se honom jag mår jätte dålig jag bara gråter offffffffff

det gör ont men jag måste göra nåt ått det

2012-05-14
sara821
sara821

Tror inte det har med sexlusten att göra faktiskt utan det ligger nog i skallen nånstans. Det är någon form av maktgrej/spänning. tror även det bottnar i självdestruktivt beteende och dålig självkänsla.

2012-05-14
osisen
osisen

tack jag hoppas att jag kan klara det

2012-05-14
sara821
sara821

skulle vilja ge dej en stor kram!! det är ett sånt svek!
Hoppas du hittar din inre styrka och inte låter han fortsätta med det han gör!

2012-05-14
osisen
osisen

nej han känner inte henne vi har inte varit nära kompissar så jag har aldrig nämnt henne hemma nångång.

2012-05-14
sara821
sara821

asiesen

de skriver till varandra vad ska de göra o hur ska de göra när de träffas ditaljerad det gör ont när jag läser det hur ska de ha sex med varandra när de träffas. jag vet inte min man träffa henne bara för att veta vem e hon eller för att göra det som han skriver till henne?.

den svåraste e att jag känner henne hon har sagt till min man också att hon e min kompis som vi har kännat varandra från högskolan. offfffff det gör ont jag har ingen styrka kvar han försänar ej min kärlek som du säger han borde ha recpekt för min kärlek för honom inte utnitya det på det sättet.

2012-05-14
sara821
sara821

Nu har jag lust å slå nå hårt i huvudet på dej ;) 

"Jag vill inte förstöra nåt pga barnen" Det är väl ändå inte DU som är boven i detta, även om du skulle välja att skilja dej så är det ju INGEN som skulle klandra dej, varken barnen eller någon annan!

Du måste tänka egosistiskt annars kommer dina barn få leva med en mamma som mår dåligt, blir deprimerad, kanske arg för ingenting?! Ledsen osv. Barn e inte korkade, de känner av när någon inte mår bra.  Du kanske kan lura dej själv me du kan inte lura dem! 

SEN är det ju hur du hanterar det som du väljer att göra som är det viktiga vad gäller barnen. Väljer d att stanna och ni sk jobba på det å måste det göras på rätt sätt och du måste känna dej trygg å nöjd med det, skiljer ni er så måste det skötas så bra det går och med barnen som första prioritet, det är där det är viktigt att tänka på barnen!

Att din man har ändrat beteende beror säkert på att han någonstans känner av ett dåligt samvete. Tycker absolut du ska tala med honom, be någon passa barnen och prata med honom. Ni måste ju gå vidare på nåt sätt och att låtsas som ingenting, hålla masken å låta han krossa ditt hjärta och din själ är INTE rätt sätt!  

Å eftersom han säger att du inte skulle kunna lämna dej så tar han dej för given, han visar ingen respekt för dej och det är riktigt svinigt. Han förtjänar inte din kärlek just nu och jag tycker att han ska få jobba för att förtjäna den igen.

Var stark, för din skll och för era barn!

Och som sagt man måste inte skiljas för att den ena partnen är otrogen, finns många som klarar att arbeta sig igenom sådant, men det tar dit och det krävs engagemang från båda sidor!

2012-05-14
osisen
osisen

ok om han inte nekar då vad ska jag göra

2012-05-14
sara821
sara821

jag har masken för att jag vet inte hur ska jag göra. jag har barn o vi e gifta, jag har komit fram till att jag kommmer inte kuna litta på honom igen samtidigt vill jag inte förstöra det heller pga barnen. jag blir galen jag har get honom allt jag älskar honom jätte mycket o han vet om det han hade skrivit till kvinnan att jag älskar honom o jag skulle inte kunna lämna honom så han e säkert på det. jag vet inte hur ska jag reagera. han frågade mig för några dagar sen vad kommer jag göra om han kommer en dag o berättar att han har varit med en annan. han har förendrats han försöker att göra mig nöjd mer än förut han säger mer ofta nu för tiden att han älskar mig. jag mår jätte dålig jag hade aldrig förväntat den från honom. jag har sagt till honom alltid gör allt bara va inte otrogen med mig o ifall du gör det så kom fram o tala om det för mig bättre än att gå runt o lura mig samtidigt.

2012-05-14
sara821
sara821

Om jag hade sett att han var otrogen så hade jag frågat honom och bett om en förklaring. Jag är inte den svartsjuka typen av mig så hade det inte varit väldigt tydligt att de hade något som de inte borde för sig så hade jag nog in i det sista tänkt att de bara e kompisar. 

Men att gå å hålla masken å låtsas som ingenting verkar ju faktiskt ganska dumt. Är han otrogen så måste ju du ta ställning till om det är något du accepterar eller inte och utefter det besluta huruvida du skall göra slut eller fortsätta tillsammans. Jag tror ju inte att man e otrogen i ett bra hälsosamt och fungerande förhållande. Det är något man gör som är destruktivt och ett stort bevis på att förhållandet inte är vad det borde vara. 

Tyvärr kan man som tjej/kille bli för bakom ljuset, man kan tro att allting är bra för att personen man lever tillsammans med är bra på att dölja sina känslor, man kanske har känt på sig att allt inte är som vanligt, man kanske av en slump kommer på sin partner. Hur det än uppdagas så är det inget man ska hålla tyst om, då tror jag man går sönder infrån. det behöver komma ut i ljuset pratas om och bearbetas.

Lycka till och ta tag i detta nu så du inte sitter och slösar bort ditt liv på ett svin.

2012-05-14
osisen
osisen

han skriver bara med henne och de skriver om sex o han frågar hela tiden om hennes adress

2012-05-14
sara821
sara821

Oj då! :((( Jäkla nät... Tjejerna poppar ju upp från alla håll. Vet inte vad du ska göra, hoppas nån annan klok svarar dig. 

*styrkekram*

2012-05-14
detVankas
detVankas
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...