App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sittvagn/sulky

Vi har en pansarvagn vid namn Brio Happy. Vi är jättenöjda med den, men jag känner mer och mer att man kanske vill ha något smidigare att köra runt på nu i sommar. Nu är jag helt utan koll vad det gäller detta, så jag tänkte punkta upp vad jag vill ha, så kanske ni kan komma med tips? * Svängbara, stora hjul fram. Gärna låsbara. * Gärna mer eller mindre liggläge * Gärna både framåt- och bakåtvänd * Smidig fast ändå robust * Rymlig korg (så rymlig som det går) Som sagt, jag vet inget om vad jag kan förvänta mig att hitta, så min "önskelista" kanske är helt uppåt väggarna.. :-P

2012-05-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Ahaa :-) ja jag måste ju erkänna att luckan i min suflett har varit räddningen eftersom M suttit framåt hela tiden! Så jag förstår dej faktiskt :-) fast man kan ju åxå fälla upp sufletten å då få bättre kontakt.. det gör jag när det inte e allt för stark sol.. :-) men då får ni väl punga ut med 3 å 2 då.. du får be mannen din plugga extra.. haha.. nej det går ju inte.. :-P
synd att hon fyllt år precis annars kunde du önskat dej pengar till vagnen åt henne..

2012-05-18
osisen
osisen

Men på Spin fanns ingen lucka i suffletten, och det kändes inte bra. I och med att hon är lite "känslig", så vill jag kunna titta på henne emellanåt om hon skall sitta framåtvänd.

2012-05-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

dessutom såg ja de säljer ut 2011 spin för 2200 på happyland

2012-05-18
osisen
osisen

brio spin e ju typ samma, den finns på blocket, den e inte lika ny :)

2012-05-18
osisen
osisen

ska till läga att det finns liggläge och sitt, svängbara hjul och korg back till vet dock inte vad det är för märke på dom men har hört mycket bra om scooter från emmaljunga

2012-05-18
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år

vi har en sittvagn typ som scooter lite större som vi använder på promenader och liknade men ska vi bara ut och handla har vi en typ rese sulky som är lätt smidig, funkar absolut bäst.

2012-05-18
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år

Tack för alla tips! Var och tittade på en Emmaljunga Scooter S. Den har svängbara framhjul. Men det är en ganska stor kostnad, och den modellen hittade jag inte på Blocket. :(

2012-05-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Jag kan beskriva den vagn vi har. Sambon köpte den och han tycker att den är underbar. Jag ser både fördelar och nackdelar med den.

Den heter Babyjogger City Elite. Trehjuling med stora, härliga hjul. Framhjulet svängbart och låsbart. Steglöst justerbart ryggstöd med liggläge.

Fantastisk suflett, ger jättebra skydd mot sol  ochvind samt har flera luckor för att kika in på barnet. Justerbart handtag och fickor för småsaker vid handtaget. Nätficka bakom hela ryggstödet är också praktiskt, där rymmer man ex en tröja åt sig själv. Varukorgen är stor, MEN om ryggstödet är i liggläge så kommer man knappt åt den alls. Den är också så lågt ner mot marken att den snabbt blir smutsig.

Mycket lätt och smidig att fälla upp och ihop. Man lyfter bara upp vagnen i ett handtag som finns på sitsen, så är den ihopfälld.

Vagnen är väldigt smidig att köra, även i lera och snömodd. Däremot tycker jag att den blir vinglig att backa med. En annan nackdel är att den saknar vindskydd/footsack, så om det är riktigt blåsigt blir det inte bekvämt för barnet.

Endast framåtvänd. Jag har sett väldigt få lätta, smidiga vagnar som är vändbara, tyvärr.

2012-05-13
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

Fast det är nog ingen paraplyvagn jag vill ha, utan en "riktig" vagn. Vi har ingen bil, så vi använder den som packåsna också. ;-)

2012-05-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

.

2012-05-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...