App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hur gör ni när ni går på toa?

Alltså jag brukar vänta med nummer 2 till sambon kommer hem om det inte är kris å panik.. men är det så, så sätter jag henne i sängen med lite leksaker, tyvärr skriekr hon ändå hysteriskt tills jag kommer. Att ha med henne på toa går typ inte för den e så jäkla liten toan å det e massa saker som hon stoppar i munnen hela tiden, toapapper, handdukar, tvågrejer u name it.. ja vi e kanske lite stökiga men det mesta ligger i skötbordet å hon når lixom dit. E sonen hemma så brukar ajg be honom leka med henne medan hon är i sängen.. ibland hjälper det och hon e nöjd å glad. Men hur gör ni? Tar ni med dem? Sätter dem i sängen? lämnar dem lösa?.. nu e hon ju bara 8mån å mer vild än tam så..

2012-05-11
osisen
osisen

ja å det värsta e nog att ja faktiskt blir lite glad när ja läser att ja inte e ensam om å få stressbajsa ;-)

2012-05-11
osisen
osisen

Förresten... hur många av er trodde när ni väntade ert första barn att gå på toaletten i lugn och ro skulle komma att bli ett problem... hi hi hi. Tänk vad lyckligt ovetande man var om alla små vardags bestyr man råkar ut för! hi hi hi

2012-05-11
emcb
emcb

När jag går på toa är det oftast folksamling inne i badrummet oavsett vad jag behöver göra :-) Men jag har fått barnsäkra badrummet, det fungerar inte annars. Allt är bortplockat och inlagt i skåp. Skåpen har fått barnspärrar. När stora sonen använde potta fick den stå i badkaret tex.

Om barnen leker bra kan jag smyga mig in i badrummet och har jag tur hinner jag gå i lugn och ro... men oftast kommer de och letar efter mig ändå. Bajsa i lugn och ro är numera lyx ;-)

2012-05-11
emcb
emcb

Jag tog med henne in och satte henne på pottan samtidigt, när hon var i den åldern. Funkade oftast bra. Sen fick hon "läsa tidningar" under tiden också, Readers digest har bra format för småttingar. Leka med tomma toarullar har också varit en favorit, vi har tittat på varandra genom dem, hållit dem mot munnen och tutat och hoat etc.

Nu är hon lite större och vill inte vara still många minuter på pottan. Om jag är hemma men inte sambon, har jag förhoppningsvis något av de stora barnen hemma, som kan vara med henne den stunden. Hur sambon gör, som ju är hemma med lillan om  dagarna nu, det vet jag faktiskt inte.

2012-05-11
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader

Jag hade en hokus pokus stol som man vände och vips blev det en gunga, perfekt vid längre toabesök!

2012-05-11
Fideli73
Fideli73

ja just det matstolen använder ja ibland men den får inte plats på toa så då får ja ställa den i hallen.. å ja gillar inte å bajsa med öppen dörr inte ens när ja e själv hemma.. så det blir stressigt men det funkar ju iofs...

2012-05-11
osisen
osisen

Jag har öppen dörr och sätter Ingrid på golvet utanför. Hon brukar sitta och leka en stund, men sen kommer hon in på dass och börjar dra i allt möjligt. Men jag sitter ju där (duh) så jag kan ha koll på henne. Funkar bra!

2012-05-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...