App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur många trivs på sitt jobb?

Ja vet inte om ja trivs så jätte bra med de jobb ja har,, ja har ett jobb till som dom bara ringer in mig om de behöver hjälp men ja trivs väldigt bra där.. nu är frågan om man ska pina sig igenom de här för att kunna få mer erfarenhet eller ska man försöka få mer tider på de jobb man trivs.. Svaret är enkelt men de handlar om pengar också,, där ja inte trivs tjänar ja väldigt bra o de andra mindre bra,, hur många av er trivs på erst jobb?

2012-05-10
anonym21
anonym21

Jag trivdes jättebra.. å jobbet i sig e rätt ok.. men just nu är jag fruktansvärt glad att gå hemma.. Vi är bara tre på jobbet och sista tiden innan jag gick hem var stämningen inte på topp. Hoppas att det är förändrat tills jag kommer tillbaka.

2012-05-11
osisen
osisen

Jag jobbar i hemtjänsten. Jag trivs med arbetet och alla gulliga pensionärer, men som med all annan kommunal verksamhet är det så fruktansvärt mycket pappersarbete, som bara blir mer och mer samtidigt som tiden blir mindre och mindre. :-/

Dessutom sliter det otroligt på kroppen att jobba inom äldreomsorgen och dessutom städa 1-2 ggr/dag.

2012-05-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Jag trivs bra på mitt jobb som fritidspedagog.

2012-05-10
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

Okej va bra,, ja ska börja plugga inom snart och hoppas ja får ordning på de här..

2012-05-10
anonym21
anonym21

Jag trivs jättebra på mitt jobb. Jag jobbar som lärare i svenska som andraspråk, har en tjänst på 75% just nu, kommer öka till 100%.

Samtidigt som jag jobbar pluggar jag sista terminen på min lärarutbildning.....

2012-05-10
Bitchen
Bitchen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...