App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nöter på insidan av magen

ca 10 cm ovanför naveln har jag sån förbaskad värk! Känns som ett blåmärke/sår på insidan av huden. BM förklarade att det kan vara för att det är trångt i magen och att bebisen ligger och sparkar och nöter på samma ställe. Det blir som ett skavsår. Är det någon annan som har så?

2012-05-05
annicha88
annicha88
Bebis på 1 månader

Då verkar det inte vara så ovanligt iaf :) Kan inte känna igen detta från tidigare graviditeter, kanske har förträngt det :P

Det känns bättre i magen nu iaf. Det kan komma om jag varit ute och gått för raskt eller om jag sovit på något visst sätt. Den ständiga smärtan är borta som tur är!

Tack för era svar! Kram

2012-05-07
annicha88
annicha88

Hade det så när jag väntade min första. Riktigt ont, men det var för att det var trångt också. Har det redan med nr 2 (v32+1). Men jag hoppas bara det är som bebisen är våldsam. Min bm trodde inte det var något allvarligt iaf..

2012-05-06
fiasson
fiasson
Barn på 2 år och 7 månader

Min tjej låg och sparkade på samma punkt av insidan av höften i 3 månader.. Kan meddela att jag var väldigt öm där på slutet, men enligt min bm så var det ingen fara, utan att hon låg i en ställning och hade inte så mycket plats att röra sig på och då blev det mycket att de slog/sparkade mot samma punkt.

2012-05-06
Yrwen
Yrwen

Urs vad jobbigt det lät :/ Nej min ligger med huvudet neråt, har dock inte sjunkit ner ännu. Troligtvis är det rumpan eller fötterna som irriterar på samma ställe pga platsbristen. Jag får bara upp miljoner orostankar, övernojjig som man är tyvärr. Har moderkakan i framvägg och kan inte låta bli att tänka ifall det är den som irriterar på något sätt. Bebis är livlig iaf så jag bör nog inte tänka så :)

2012-05-05
annicha88
annicha88

Under naveln kan jag förstå, spec i tidig graviditet. Hur känns det och vilken vecka är du i?

Alltså det har smärtat på alla möjliga ställen under min gravidiet. En gång fick jag rådet att åka till akuten när jag ringde 1177 för att jag hade så ont i sidan av magen. Läkaren sa att det troligtvis var en tarm som kommit i kläm när livmodern vuxit. Var bara att åka hem igen och det gick över efter två dagar. Min bm påstod vid senare tillfälle att det garanterat bara var ligamenten (om det stavas så) som slets och värkte. Blir orolig för allt som sen visats vara sig absolut inget annat än vanliga gravidsymtom :)

Skönt att höra att andra också har lite ont haha! Inget illa menat men då behöver jag inte känna  mig lika orolig. Känns som om de flesta lever med drömgraviditeter :P

Jag är i v 37+6, du då vronkis? :)

 

2012-05-05
annicha88
annicha88
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...