App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur går det för er?

Hej vi har kommit in i maj och jag är bara lite nyfiken hur det går för alla. Själv är jag 27 år väntar mitt första barn med beräknad ankomstdag 19 maj. Nu ligger vår skrutt tyvärr i säte och eftersom vändningsförsöket ej fungerade är det planerat kejsarsnitt den 11 maj. Det börjar helt klart närma sig vilket är lite nervöst känns som att gå igenom en dörr utan att ha någon som helst aning om vad som väntar på andra sidan! Haft mkt förvärkar idag så jag hoppas att skrutt inte bestämmer sig för att komma tidigare. Lycka till alla!

2012-05-05

Bf om 9 dagar för min del men känner inte mycket än, kan ju dröja flera veckor till :(
Hur som helst, hur går det för er alla andra som ska ha i maj? segt? Känningar? Kommit ut redan kanske? :-) här har jag börjat räkna ner, har dessutom massa vatten i kroppen så måste sova med benen högt vilket gör att jag sover otroligt dåligt, kan ju inte vända sig då utan att kuddarna rasar och då får man resa på sig för att bygga upp tornet igen..

2012-05-15
jojo1986
jojo1986

Tinker:tack hoppas att det kommer att gå bra för alla kramar

2012-05-09

Här är det beräknat till den 24:e maj så det är några veckor kvar. Kändes gott att gå hem från jobbet i fredags på ledighet :) Vad tror ni (som inte ska göra snitt), kommer ni att gå över tiden eller kommer det att komma inom det datumet? Jag är inställd på att gå över, är bättre att vänta sig det än på utsatt tid tänker jag :)

2012-05-06
jojo1986
jojo1986

Vet hur det känns med förverkar och för min del halsbränna. Inte kul alls! Roligt att höra att allt går bra. 16 är ju inte så långt det heller, hoppas att du inte går över det är ju lite segt.

2012-05-06
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...