App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

måndag-fredag jobb??

Försöker hitta ett måndag till fredag jobb men vad ska man söka då? hittar bara som typ lärare, Kan någon hjälpa mig med förslag vad man kan plugga till eller söka om man vill ha måndag-fredag jobb. typ så här 7-16 jobb om ni förstår.   De är nu jag har tid för att plugga och ja gör de gärna om ja vet att ja får arbete senare :)

2012-05-05
anonym21
anonym21

Själva grejen med att jobba dag tid måndag till fredag är för min sambo ligger borta på jobb i veckorna därför tycker jag att de skulle vara så skönt att umgås med familjen varje helg istället för varannan helg om ni förstår. och nej ja tänker inte be honom jobba hemma. han har ett jätte bra jobb som han trivs med och ja har typ inget jobb alls ( bara några timmar hit o dit men jobbar ofta helger) ja ska ev gå till en studievägledare för att komma fram til vad som ja passar som för ja har funderar vad ja vill bli i all tid o evigheter o kommer inte fram till något alls.

2012-05-06
anonym21
anonym21

ja för själva grejen är att jag jobbar inom butik nu och har även lite extra inom resturang. de är inte tider som passar mig alls men de är ju ett jobb iallafall.. men ja måste plugga nu. jag har inte skitlätt för att plugga men har ja tt mål framför mig kanske de blir lättare,?

2012-05-05
anonym21
anonym21

Då ska du inte jobba inom vården eller i affär. Där är det både helger, kvällar och nätter som gäller.

Olika kontrosarbeten är oftast 8-16. Du kan plugga ekonomi om du har lätt för det och då finns det ju jätte mkt att arbeta inom sedan.

2012-05-05
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...