App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Besviken...

För två dygn sen fick min son en kusin (på pappans sida) Men har fortfarande inte fått höra något. Vi fick inte ens ett sms om att hon var född. Vi och de andra syskonen fick veta det rycktes vägen(fejjan). Tycker detta känns väldigt tråkigt då vi umgick ganska mycket innan... Är det okej att känna sig lite besviken och tycka det är tråkigt istället för att bara känna sig glad för deras skull..? Bara ville av mig lite... Tycker inte ett sms att de fått en dotter och allt är bra är för mycket begärt... Vi vet inget!! Hade inte fejjan funnits hade vi inte ens vetat att de fått ett barn...

2012-05-04
joliisb
joliisb

Hade du vetat hur allt låg till skulle du förstå bättre. Men nu är allt som de ska och vi fick en bild på den nyfödde! och jag vet nu varför de blev som det blev! Vi kan avsluta tråden här!

2012-05-07
joliisb
joliisb

Oj, det där är lite svårt. Man kan aldrig veta hur folk mår efter en förlossning. Det kanske var väldigt jobbigt för dem och dom har inte haft ork eller kraft till att höra av sig till alla. De kanske tänker att de ändå får reda på det via annan släkt, vänner så de orkar inte höra av sig.

Ta det lugnt, dom kommer säkert höra av sig när stormen bedarrat lite. Tycker inte det är något att bli sur över. Det går ju aldrig att veta hur andra människor känner!

Själv hade jag inte tid att ringa eller sms:a folk. Hade fult upp med att snusa och titta på världens vackraste bebis.

2012-05-05
Betty86
Betty86

Tydligen så har de anledning till att inte sms:a ut det tilla "alla". Visst jag tycker det är konstigt att de inte hör av sig till närmsta familjen... Men det kanske är så att de är trötta och trodde att ryktet skulle sprida sig självt. Att deras föräldrar skulle meddela sina barn (alltså din man) tex.

De fick ju nyss barn så de har kanske inte orkat med att höra sig för att alla fått reda på nyheten. Tycker inte att du ska vara för snabb med att dömma dem, vänta och se om det finns någon anledning först.

2012-05-05
emcb
emcb

Jo, jag förstod det, jag ville bara stryka under att jag meddelade min dotters ankomst tämligen omgående, och inte bara till våra föräldrar. :-)

2012-05-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år

Okej. Nu är det inte min kusin jag menar utan min sambos bror (min SONS kusin) för att för tydliga det hela lite! Vist förstår jag att man kan vara trött osv har ju själv fått barn.. men men, ville skriva av mig lite!!

2012-05-05
joliisb
joliisb

Hur kan man INTE vilja berätta det för hela världen, undrar jag! Jag skickade sms till min kusin och en av mina kompisar redan från förlossningssalen, alltså någon timme efter födseln. Helst hade man ju velat ringa tidningarna och meddela nyheten, men de hade nog inte nappat. ;-)

2012-05-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år

Ja precis. De blev med snitt och de kanske rär jobbigt runt om men ett sms.. är det för mycket begärt? nej jag tycker inte det!!! JAg vet ju att hennes föräldrar varit inne på sjukhuset å hälsat på å vi har inte ens fått ett sms...

2012-05-05
joliisb
joliisb

Jo vist, men träffas kanske en gång i veckan och de är min sambos bror! Hade det varit min bror hade han nog fått höra det men nu kan jag inte säga vad jag tycker. Men när vår son föddes ville ju dom veta och var bland de förtsa som kom och hälsade på. Hur som helst känns de inget bra att närmaste släkten blir "bortglömd".. Jaja, vi får se. och tyvärr reagerar jag så att jag bli kall... och låssas att jag inte bryr mig men jag gör ju det!!

2012-05-04
joliisb
joliisb

Bara ville skriva av mig lite....*

2012-05-04
joliisb
joliisb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...