App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Glöm inte

Många skriver om att man inte ska glömma det och kom ihåg att ha eller göra så, men det!, nästan alla verkar glömma är att man är två. Oftast. Glöm inte att prata med era partners. När ni får höra hur mycket de tänker på det och vad de tänker på kring barnet, Och det trotts att de inte bär livet, känner man sig lugn och man vet då att man inte är ensam. Världens underbaraste känsla. Och er partner blir glad åt att bli ihågkommen mitt i virrvarret. :);) Lycka till3

2012-05-03
nniegemmann
nniegemmann

Ursäkta den långa tiden mellan svaret. Ledsen att höra att det varit så. Har det ändrats till nu? Har du pratat med honom? Kan vara att han inte tycker det låter så trevligt med en liten varelse inne i din kropp;) Låter trotts allt lite Alien.

2012-06-20
nniegemmann
nniegemmann

Ja visst är det så. Men när man pratar med sin partner och man blir införstådd i att graviditeten inte intresserar honom överhuvudtaget så blir man helt på andra hållet. Sen vi i slutet av oktober fick veta att jag var gravid har han inte rört min mage heller, så alla är inte så att dom bryr sig..

2012-05-05
fiasson
fiasson
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...