App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Cykling som motion

Är det bra att cykla när jag är gravid? Jag har läst olika saker och hört olika saker från erfarna mammor, men jag vet inte vad jag ska tro. Nu stod det här på Libros hemsida att cykling är en bra motionsform de 2 första månaderna då barnet ligger väl skyddat i bäckenbenet...men sen då? Jag kan säga att de första månaderna hade jag ont när jag cykla, men nu har det släppt. Vill gärna inte göra något som kan vara skadligt för barnet. Jag är inne i 4 månaden.   Tacksam för råd och tips.   Vänligen Tessan29

2012-05-03
Tessan29
Tessan29

Det låter inte som om jag behöver vara så orolig :-) cykla passar mig också bättre då jag också får ont när jag går (svankar så mycket).

2012-05-04
Tessan29
Tessan29

Jag cyklade genom hela båda mina graviditeter och den sista med ett barn där bak. Kändes mycket bättre för kroppen än att gå och blev bra motion utan att belasta kroppen och få ont efteråt!

2012-05-04
SandyMarie
SandyMarie

Jag har en kompis som cyklade till förlossningen. Nä, haha jag skojade bara, men hon cyklade iallafall hela graviditeten.
Personligen vågade jag mig inte upp på en cykel när jag var gravid, jag vågar knappt cykla när jag inte är gravid.. :-/ Dessutom var det ishalka större delen av min graviditet, så jag hade fullt sjå att hålla mig på två fötter.

2012-05-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 1 månader

det borde väl ha med risken om man välter att göra kan ja tro..

2012-05-03
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...