App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

solfaktor, ja... nej.. ?

hur ska man skydda sin bebis mot sol riktigt varma sommardagar? kan man ha solfaktor? hört att man ska ha lång byxat och ärmat men när de är såå varmt, blir de inte för varma då? självklart vet jag att de ska ha hatt å vara i skyggan men krypande barn kan man ju inte hindra eller styra...;) . tänker mets ansikte och armar...

2012-05-03
joliisb
joliisb

Okej. Min son är 4½ månader nu och kan än så länge inte krypa. men till sommaren tror jag att han kommer kunna ta sig fram då han redan gör små försök. Men ska leta efter en solskyddsdräckt. Då både jag och hans pappa gillar att vara ute då solen visar sig känns de ju inte för kul att sitta inne de dagarna som blir fina. Dessutom är ju frisk luft bra och när de regnar går man ju gärna inte ut. Självklart kan man ju ha med sig ett parasoll osv men när och om han kryper blir de svårt att hindra !!

2012-05-04
joliisb
joliisb

det e den ja har fast med 50 :-)

2012-05-03
osisen
osisen

mellesmorsa.. har du nåt exempel på en solkräm som har fysikliskt filter? för jag har ju en liiiiten men icke stillasittande tjej å vi kan ju inte stanna inne hela dagarna för å skydda oss mot solen.. skulle va skönt å ha nån backup typ till kinderna eller så.. nu har hon ju långbrallor å långärmat å solhatt men e man en dag på stranden har hon ju bara sin uv dress å den har bara knälånga byxor.

2012-05-03
osisen
osisen

Är barnet så stort att det krýper hade jag kört på solfaktor, det året min dotte rfyllde 1 (född i juli) hade vi solfaktor på henne, smorde ofta in henne. Men var även noga med att hon itne skulle vara så mycket i direkt sol, hade solhatt osv.

Jag känner mig däremot mer fundersam till spädbarn...

2012-05-03
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...