App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Det gick inte alls som jag tänkt mig :*(

Idag var det RUL och jag som hade sett fram mot det så mycket, få se det lilla livet, kanske få reda på könet och bara en check att allt var OK.. Men allt var inte OK.. Moderkakan ligger för lågt så det ska göras ett extra UL runt v 32 för att kontrollera om den flyttat sig eller inte. Sedan såg de vita fläckar vid bebisens tarmar så jag ska träffa en läkare angående det. Kanske hade bebisen svalt blod (var nu det skulle kommit från) eller nåt sånt, eller så var det ingenting alls, men för säkerhets skull fick jag träffa en läkare. Det är ju bra att de tar tag i det på en gång, men jag känner mig lite knäckt, hade faktiskt trott att det skulle vara helt OK med allt... Men något kön ville bebisen inte visa, knep ihop benen rejält :)

2012-04-30
Yrwen
Yrwen

Absolut, jag håller med. se om man får en känsla för vad det är för kön och sedan se om man hade rätt. Dock vill min man väldigt gärna veta, så jag gick med på att fråga då vi inte gjorde det med dottern. Och egentligen spelar det ju ingen roll så länge barnet är friskt och välskapt. Men han ville så gärna veta förra gången så jag trodde nästan att han skulle fråga så fort vi kom in i rummet, men han väntade till efter åtmisntone halva undersökningen innan han lite fint frågade.

2012-05-02
Yrwen
Yrwen

Min syster hade lika med moderkakan med sitt andra barn, men den hade flyttat sig till v32. Så det får jag vänta och se, som sagt det vanligaste var att den flyttade uppåt när barnet växte.

Dock har jag åkt på magkatarr eller nåt... Ska det bara vara problem i 9 månader?

2012-05-01
Yrwen
Yrwen

Hoppas att moderkakan flyttar på sig och att de där fläckarna är spårlöst försvunna eller har en bra förklaring som inte betyder någon fara för dig eller bebis!

Lycka till!

2012-04-30
emcb
emcb

Det är ju inte ett drömscenario, men jag vill å andra sidan inte vara gravid resten av livet. Och hellre ett planerat snitt där man kan förbereda sig och vara lite med på noterna än att katastrofsnitt när allt händer utan att nån säger nåt till en.

2012-04-30
Yrwen
Yrwen

skönt att du känner så iaf angående snitt :D

2012-04-30
osisen
osisen

Jag vet inte om jag gillar ordet hen..

Förhoppningsvis är det ju inget fel, det värsta som kan hände om moderkakan inte flyttar sig är ju snitt och det är väl inte hela världen. Men det fanns liksom inte i min världsbild att det kunde vara nåt sånt här nu...

2012-04-30
Yrwen
Yrwen

men oj.. förstår att du blev chockad.. vet int ritkigt vad jag ska säga men jag åller mina tummar å tår för att allt blir bra med den lill* tillslut..

Å eftersom den inte ville visa kön så kan vi ju testa ordet hen ;)

2012-04-30
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...