App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Messmör

Har en dotter på 8 månader snart och vi har haft väldiga problem med hennes mage och ingen har undersökt henne inte ens viljat titta på henne och vi har haft vaken nätter och väldigt sena kvällar med bara en massa förtvivlat skrik :/ Så jag tog kontakt med BVC och fick rådet att strunta i ersättningen Semper nr 1 och gå direkt över till vällingen alltså strunta i 2 an helt och hållet men hon hade fortfarande ont och vi har kört minifom till leda känns det som, D å kom min BVC sköterska med den lysande iden att vi skulle prova 1 tesked messmör i vällingen varje gång för att se om det gav något resultat och se på fridens det funkade och hon är gladare och äter bättre än nånsin så detta är mitt tips PROVA MESSMÖR !!

2012-04-26
flickan_89
flickan_89

Messmör brukar finnas i kyldisken, bredbart messmör i en gul smörpaket. Det står messmör på paketen :)

2013-04-21
Bouzidi
Bouzidi

Hej har haft samma problem och har använt messmör till de 2 äldsta men fick med sista höra att messmör innehåller för mycket salter och att man absolut inte bör använda det

2012-10-01
Jdahlberg
Jdahlberg

Min dotter äter ca 1/3 - 1/2 burk katrinplommon, russin, torkade plommon varje dag ändå bajsar hon inte mer ofta än ungefär var tredje dag.. Till det dricker hon massor med vatten och får messmor (säkert i msk) i vällingen, som är svagt blandad. Så hos oss hjälöper inte de klassiska lösande ksotråden iaf..

2012-04-26
Yrwen
Yrwen

På min systers barn är kiwi dock stoppande. Vi fick också tipset att kiwi är lösande (av 1177) men syrran berättade att på alla hennes 3 barn verkar det stoppande, så man får testa alla såna tips och se hur ens eget barn verkar reagera.

2012-04-26
Yrwen
Yrwen

Det är väldigt mycket socker i messmör så det är väl därför många tvekar. Vi kör det i dotterns välling nu (hon är 21 månader) men det gör ingen större skillnad... Dessutom går hon på mer lösande kost men det hjälper inte heller..

2012-04-26
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...