App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

blir ingen solning idag för min del

det får bli de nadra dagarna som är kvar alltså torsdag o fredags som jag få go o sola på hud istället för idag. Nån mer här inne som har psorisis än bara jag som har det här inne på den här sidan. Skulle vara intressnt ni som har det hur ni har det nu hur länge ni haft det mm. hur ni fick detmm.

2012-04-25
bobbis
bobbis

Kunde kunde jag ha gjort med min solning. Jag ledig o barnen lediga ifrån skolan idag. Alltså studiedag. Visst jag kunde ha åkt in en sväng o siolat men vi hittade på annart. vi åkte o bowlade i Ulricehamn o åt kinamat visst det hade vi kunnat gjort i Jönköping med för den delen men nu kände vi att åka åt det hållety men till psoriaisen.

Det är ju så olika hurdan psoisise man ha. Jag min psorisisär små fläckar röda små fläckar se det ut nu innan jag började sola nu då var det småfläckar med fjäll på. Jag solar då upp till 6-8 veckor ca. Sen beor på det på vad för hudtyp man har. det finns ju PUVA o UVA solarium dom har på hud. Sen kan man ju bada med om man behöver det. Antingen med oljaebad eller puvabad inna man sola på PUVA då blir man ju extra ljuskänslig.

Nu har ju inte jag behövft sola på några år eftersom jag har en svag cellgift som jag spruta varje onsdag en gång i veckan. Annars har jag solat PUVa med det gör jag inte nu utan sola UVA. är väl uppe i en o en halv min nu kanske man höjer ju inte med så mycket som sagt var ja. Du kan ju alltid gå in på nån sida här på datorn så finns det mer att läsa.

Visst nu när jag började så hade jag väl mycket men inte vad jag egentligen har haft innan. Vill du veta nåt mer så fråfga bara på.

2012-04-25
bobbis
bobbis

Jag har inte psoriasis, men är lite nyfiken på vad det innebär. Är det att man kan få färgskiftningar i huden? Tänkte på hur det kommer sig att du inte skulle kunna sola idag, men imorgon. Eller är det någon speciell solning du pratar om?

2012-04-25
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...