App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

tips att hindra borttappade leksaker/nappar

ja som ni säkert har märkt så försvinner massa fina saker som man har köpt till sina små sötisar, inte för att dom är jätte dyra leksaker (som sagt, dom försvinner) men som ett ex. Brio bjällra (retro med en liten klocka inne i en träkonstruktion) det bästa är att den inte ska komma bort är att man "knyter" en napphållare. oftast på napphållare finns det en plastring, dra igenom bandet i den runt en av pinnen på skallran. och sen knäpper du fast den i antigen i vagnen eller på kläderna på barnet så slipper man slarva/tappa/slängd bort! det kan ni göra med bitringen, självklart nappen, tandborste (den med rund handtag) ja allt som du vill igentligen,...=)

2012-04-25
tinaplus1
tinaplus1

min son tar inte heller napp (glad) han har inte heller en snuttis. men han har leksaker. ibland är dom intressanta och ibland inte. och när dom inte är roliga längre så hamnar dom oftast utanför vagnen. om man inte är uppmärksam så är dom borta.

2012-04-25
tinaplus1
tinaplus1

Jo, hon är stark. Men hon hade sällan napp om hon inte skulle sova. Hade sällan leksaker i vagnen också, förutom snuttefilten... Men den höll hon noga koll på, höll den hårt ;)

2012-04-25
Yrwen
Yrwen

STARK flicka då=) ja dom blir lite otåliga och sliter av dom oxå men då se man det mer när dom inte har dom på sej... annars är det bara göra hemma gjord sak. köp typ något mjukt tyg och klipp det till ett band och sy ihop ena änden med leksaken och sy fast karbareband på rämsan och sen sätt fast det på handleden då!!! ett till tips!!!!

2012-04-25
tinaplus1
tinaplus1

Min tjej slet bort napphållaren också....

2012-04-25
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...