App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips på hur du kanske kan få din bebis att sova natten igenom =)

Min son på snart tre månader har haft nattrutiner sen ca 1 månad. Jag lägger honom alltid runt kl 22, till en början vaknade han 2-3 gånger per natt, men nu de senaste dagarna har han sovit natten igenom.   När klockan är typ 21 ammar jag honom en stund, lägger honom sen på skötbordet och ger massage, byter blöja, tar på pyjamas och pratar en stund. Sen lägger jag ner honom i hans säng som står bredvid våran. jag ger honom en flaska med ersättning ( jag både ammar och ger ersättning, funkar jätte bra ) efter det, går jag ut ur rummet och han somnar, ibland får jag gå in och ge honom nappen, men sen sover han fram till 7-8 på morgonen, äter och somnar om till ca 10. Vi har också sett till att ha de mörkt i rummet nu när d blir ljust så tidigt.(Ibland vaknar han till, men då är det nappen han vill ha=)

2012-04-24
sabriiin
sabriiin

Kul och höra hur andra har haft det, jag hoppas att det går lika bra för mig och sonen som det gjorde för Fideli=) Men alla barn är ju olika.

Norrlänning, jag har en fråga, hur gjorde du på bästa sätt för att få ditt barn att sova när tänderna växte?

2012-04-29
sabriiin
sabriiin

Visst är det härligt med bebisar som sover gott hela natten:) Det gjorde min grabb från 3 mån oxå och gör fortfarande vid 6½ år;)

Tänder, sjukdom el liknande har aldrig varit ett problem han har sovit lika bra ändå!

Håller tummarna att eran son fortsätter sova så gott om natten!

2012-04-25
Fideli73
Fideli73

Ja men nu är det så att jag har inte två små, bara 1 så det funkar ;)

2012-04-24
sabriiin
sabriiin
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...