App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

har ni nån familje tavla /grej/sak/ eller nåt som symboliserar er hemma?

Jag vill ha nån grej på väggen hemma som symboliserar mej och min sambo och familjen. Jag vill göra det själv och det ska va ganska enkelt och modernt stilrent. Jag vet inte om jag vill göra en tavla eller om jag ska köpa bokstäver i trä och slänga upp på väggen. har en tanke om å köpa en bokstav för mitt namn en för sambons sen ett & tecken å där antingen klistra på våra barns namn eller stämpla deras namn på å sen bara spika upp dem på väggen.. gillar sådana där fototavlor som finns men då e problemet att ja bara inte kan se mej själv på bild.. jag får ångest å det känns ju fånigt å sätta upp en familjetavla med alla utan mej.. :-\ jag har just insett hur kul det är å göra egna saker eller kombinera egna grejer å panduro e mina nya favoritaffär ;-) E ny på detta med fantasi och coola saker så all hjälp e välkommen å berätta gärna vad ni har om ni har nåt.

2012-04-24
osisen
osisen

åh det ¨låter fint, bode med handavtryck och med foton.. men som sagt jag å foton funkar inte alls jag får ångest.. Så det går nog fetbort.. jag försöker ta bilder ibland på mig och barnen bara för att DOM ska kunna ha om något skulle hända tex eller när dom blir stora.. men det är inget jag vill ha synligt på väggen.

Ja ghar gjort min tavla nu iaf, var å köpte grejer idag.

Det blev en canvastaval typ 20*50 cm å i liggande läge har jag klistrat fast vå¨ra bokstäver lite huller om buller sen har jag stämplat lite ord runt om sånna där lite småfjantiga ord har använt både svenska engleska och latin. Hela tavlan är vit bokstäverna lika så, tanken är att den ska sitta på en vit vägg här hemma som man ser direkt när man kommer in i vardagsrummet, jag tittar alltid där och ser hur tomt det ser ut!

2012-04-25
osisen
osisen

Vi har mkt foton. På väggarna har jag tavlor med svartvita foton på oss alla fyra eller på barnen och något på mig och min man tillsammans. Jag har bara svartvita foton med svart ram runt, blir stilrent och effektfullt och passar vår inredning väldigt bra. Jag blir glad varje gång jag ser dem! Vi har ett foto på oss alla fyra tillsammans när vi var på vår senaste semester, det påminner om hur roligt vi hade och det utstrålar verkligen kärlek. Jag har inga problem med att se mig själv på foto, så länge jag ser ok ut :)

2012-04-25
emcb
emcb

Vi har en sak som jag älskar! När barnen var mindre gjorde vi alla i familjen ett varsitt handavtryck med vattenfärg på ett vanligt A4-papper. Händerna är lutade mot varandra, nästan som en omfamning.

Kanske låter som en tråkig grej. Var bara en sak vi gjorde när familjen var samlad och målade. Nu betyder den massor och har den synligt uppsatt :D När bebis kommer så vill jag även ha h*ns hand där

2012-04-25
annicha88
annicha88

Vi har ingen sån grej, men man kan ju göra handavtryck på vägg/tavla.

2012-04-24
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...