App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När en attraktion plötslig uppstår...

Jag var på en tillställning i helgen och jag träffa en fantastisk man. Jag föll pladask för hans charm och han är ju så snygg. Och när jag menar att jag föll för honom så menar jag att jag finner mig själv oerhört attraherad av honom. Jag kom på mig själv sitta och tänka på honom hela bilresan hem. Jag är ensam så jag får fantisera och tänka på honom så mycket som jag vill men fan. Jag vill träffa honom igen även om det aldrig kommer gå eller ske. :) Jag fick uppfattningen att han faktiskt kände sig lite attraherad av mig med. Och jag kände att han försökte ta ögonkontakt med mig när våra blickar mötes på dans golvet men jag var alldeles för feg så jag böjde ner blicken i golvet. Dels för att jag inte ville att någon annan skulle märka något men mest för att han är gift. Så jag kunde ju inte stå där och dregla. Haha. Hans fru var med men jag hann aldrig hälsa på henne. Och de kanske har ett bra äktenskap. Jag kanske bara var lite av en oskyldig frestelse, hihi. Och jag kanske helt inbilla mig att han var lite attraherad av mig men lite blickar och några meningar gjorde att jag faktiskt kände mig lite besvarad, även om det är helt oskyldig. Även om ingen direkt visste att den andre ar attraherad. Det kändes bara som det. Jag kom på mig själv på kvällen att jag gärna hade pratat mer med honom. Han verkar vara helt fantastisk. Inte nog med det så var han MYCKET äldre än mig och då menar jag MYCKET. Jag har aldrig tittat åt mycket äldre män, klart att jag anser en som är kanske 6 år äldre faktiskt inte är ÄLDRE på det sättet men denna snygga karl är 22 år äldre. Haha, jag höll också på att sätta i halsen och jag trodde inte han var mer en 15 år äldre, ja det kanske är gammalt med men vad fan. Jag vill bara gå och ta en fika med denna karl. Inte för att det kommer hända för vi bor många mil från varandra och som sagt han är gift. Men vilja och önska får man ju göra. Och ni undrar varför jag var tvungen att berätta det här? Jag vet inte hur jag ska dela med mig av detta till mina vänner, vet inte om jag vill att de ska veta heller. Och samtidigt kan jag inte sluta tänka på honom och ja det är kanske lite roligt för er att läsa eller rättare sagt jag behövde bara dela med mig till någon. Haha. Jag vet att jag kommer "släppa" honom om ett par dagar men i just denna minut skulle jag bara vilja vara tillbaka vid middagsbordet där vi sågs.   :)

2012-04-23
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 10 månader

Ibland är fantasin om vad som kunde ha hänt en del av tjusningen! Skulle ni träffas på den där fikan så kanske det inte alls skulle bli så bra som i fantasin. Men visst är det mysigt med pirr i kroppen!!

2012-04-24
Toffsan
Toffsan

Haha, jag önskar jag kunde få spendera tid med honom, även om det bara är en fika. Han kanske inte alls är rätt karl men det känns som i skulle ha en kul fika.

 

Och nu är han gift och 22 år äldre så jag kommer inte höra av mig.

Sen kan jag önska att han skulle sms mig. Men han verkar vara en bra karl så jag tror han inte kommer göra det.

 

Dock har han varit i mina tankar hela dagen! :)

2012-04-24
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 10 månader

fast jag förutsätter att om så självaste beyonce knowles springer fram naken å slänger upp sig framför min sambon så säger han tack men nej tack!
ja menar det ju den som e gift som ska säga nej.

2012-04-24
osisen
osisen

Så länge det är fantasier och du inte försöker något mer så är det ju lugnt, som du sa han är en gift man och man ska inte beblanda sig i andras familjer bara för att man har fått för sig något och har fått en liten fantasi som man vill typ uppfylla. Du är trots allt vuxen och inte en 15 årig liten flicka som inte kan kontrollera sina handlingar......

2012-04-24
OurLife
OurLife

Kul att ni tycker det verka vara lika mysigt som jag kände i helgen. Och roligt att ingen reagera på att han var 22 år älder.

Haha, jag är dö töntig här hemma. Tänker på den kvällen massor.

 

Galen panna. ;)

2012-04-23
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 10 månader

Mysig berättelse. Inte för hans fru dock. Hehe. Skojade bara, det är en härlig känsla att ha i kroppen! Lycka till! :-D

2012-04-23
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Ärligt talat hoppas jag att vi kommer springa på varandra någon gång inte för jag tror det men hoppas kan man.

 

När jag tänker på honom så får man känslan som när man läser en romantisk kärleksbok.

Bara hur våra händer nuddar varandra när vi går förbi varandra bara för vi måste. För den känslan kändes som båda ingav varandra på något lustigt sätt ihelgen.

Hihi.

2012-04-23
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 10 månader

hallå fantisera får man alltid göra.. å vem vet ni kanske springer på varann igen..

2012-04-23
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...