App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Problem med maten..

Ja vad ska man säga.. Matlusten finns inte alltid där, och jag är orolig som bara tusan att något ska bli fel av att jag ibland äter väldigt dåligt. Vill inte göra skada på varken barnet eller mig själv, men hur ska jag hitta lusten till maten? Jag kan tvinga mig själv att äta, men det hjälper inte mycket.. Det går dock i perioder, och det kan förändras över natten..  Någon snälla som har tips elr råd, behöver dom!

2012-04-23
cinderelllan
cinderelllan

Ja kroppen är fantastisk på det viset ! :) ja men jag kan prova det jag också, att ha lite soppor och sånt hemma, som du säger, så man får i sig något iaf. Det är väl huvudsaken!?

2012-04-25
cinderelllan
cinderelllan

Du märker om du själv börjar tokmagra och bli totalt orkeslös, då kan det vara dags att söka hjälp, annars är ju kroppen fantastisk på att se till att den får det den behöver ;)

2012-04-23
Yrwen
Yrwen

jo vet att barnmorskan har sagt att barnet tar det den behöver, men finns det tillräckligt? ja försöker med det just nu, att äta lite men ofta..

2012-04-23
cinderelllan
cinderelllan

barnet tar den näring du behöver, det är din kropp som blir lidande. sedan är det bara att försöka hitta saker som du åtmisntone kan äta av, förhoppningsvis sånt du tycker är gott. Annars ät lite och hela tiden. Testa nya saker.

2012-04-23
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...