App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ischias?

Från och tilli flera veckor har jag haft ont i nedre delenav ryggen/ övre delen av skinkan på vänster sida. Det har liksom strålat ner i benet, ner till knät och vissa kvällar gör det så ont att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Det känns liksom som om det "blixtrar" till av smärta i benet vid vissa rörelser och oftast gör det konstant ont. Någon som vet vad jag kan göra mer än att röra på mig? Bör jag uppsöka sjukvård och kolla upp det eller går det över av sig själv? Som det är nu så viker sig liksom benet ibland och det känns sådär bra med liten hemma..

2012-04-22
Betty86
Betty86

Du bör nog söka för det. Så de kan känna om det har hänt något. Sedan kan du få remiss till sjukgymnast.

2012-04-22
jika686
jika686

låter som falsk ischias tycker jag! har själv haft problem med det från å till sen ja fick lilleman.. har dock inte kollat upp det vilket ja kanske borde då jag har ont hela vägen ner i foten när jag får mina "anfall". vet inte va ja ska kalla det.. kan komma vid lyft om ja böjer mig eller vrider mig typ.
men ja tycker du ska kolla upp.. falsk ischias e när nerven kommer i kläm.. äkta ischias beror på en skada på tex en disk.
försök å gå som vanligt å snedbelasta inte eller så.. det gör sjukt ont.. jag tänker att det är så det känns å bli knivhuggen :-\

2012-04-22
osisen
osisen

.

2012-04-22
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...