App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Era erfarenheter av flytt- och städfirma?

Vi ska ju snart flytta, och funderar allvarligt på att anlita en firma som flyttstädar. Har kollat på hyrlastbil för flytten och då det är rätt dyrt tänker vi att man kanske kan be samma firma att även flytta åt oss. Vad har ni för erfarenheter? Tar gärna emot konkreta tips på bra firmor i Gbg-trakten, men framförallt era generella åsikter om hur det funkar! Tack!

2012-04-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

städer hade jag däremot kunnat betala för.. det e ju Rut på det med ;-)

2012-04-21
osisen
osisen

dom har ju mindre lastbilar å hyra ut på tex Statoil som man kan köra med b-kort. Det är kanske det ni kollat.. men det känns inte som det kan va så farligt dyrt.. men ja kan naturligtvis ha fel.

2012-04-21
osisen
osisen

Vi har anlitat städfirma när vi flyttade. Vi anlitade firman som hade flyttstädat huset som vi flyttade in i, de gjorde ett bra jobb så det kändes bra att anlita dem. Och de flyttstädade alltså vårt radhus som vi flyttade i från. Mkt nöjd och så sköööönt att slippa åka tillbaka för att städa!!! Helt klart värt pengarna och ni får ju dessutom dra av hälften eller rättaresagt firman drar ju av det direkt!

Vi funderade på att ha flyttfirma också. Men då ska de packa allt åt en annars gäller inte deras försäkring om något går sönder under flytten. Och jag kände att jag har lite för mkt kontroll behov för att släppa in någon och packa ner allt vi äger :) Men det är så mkt jobb så OM vi någonsin flyttar igen kommer jag nog ändå att överväga det igen :) Har en kompis som hade flyttfirma och de packade ner allt, flyttade det och packade upp allt där de ville ha det under en helg... lyxigt värre!!!

2012-04-21
emcb
emcb

.

2012-04-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...