App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hormoner? Saknar min mamma av bara f*n

Min lillasyster var på besök hos oss under sitt påsklov (1 vecka). Vi bor väldigt långt ifrån varandra så det var mysigt att få tillfälle att spendera så mycket tid med henne. Veckan rusade förbi och söndagen kom då mamma skulle hämta henne igen. Vi fikade innan dom åkte och allt kändes som vanligt. Tills dom stängde dörren och jag vinkade hej då till dom genom fönstret. Jag fick smått panik när jag insåg att dom faktist skulle åka. Det brast i hjärtat och jag kände mig alldeles tom inombords. Jag kunde inte hejda tårarna och jag ville bara springa efter och böna om att få följa med. Jag kände mig så liten och ensam och övergiven. Jag är 23 år och flyttade hemifrån för länge sen. Har inte känt så här innan. Sen den dagen har jag haft sån hemlängtan, saknar min mamma och min familj. Jag berättade idag för mamma hur jag känner och hon försökte tröstprata med mig genom telefonen. Jag började gråta då med och jag grät igen när jag förklarade för min man om min längtan efter mamma. Han sa att vi kan flytta närmare om det skulle få mig att må bättre. Jag tror att det bara är hormoner. Känslan är så stark och tanken på min mamma får mig att gråta på en gång. Vad är det som är fel? Det är knappt jag pallar prata när dottern börjar prata om sin mormor. Jag är gravid i v36 och vågar heller inte göra den långa resan för att hälsa på henne. kommer det gå över tro eller håller jag på att bli knäpp? :(

2012-04-19
annicha88
annicha88
nyfödd bebis

min mamma e jätteviktig för mej å har alltid varit skulle inte kunna bo långt från henne..

2012-06-12
osisen
osisen

Förstår din mammighet fullt ut. Sen om det är hormoner eller saknad efter henne eller en kombi vet nog bara du själv. Men jag känner om än mer nu när jag ska ha mitt första barn att mamma är så viktigt med sitt stöd och råd (min mamma har 6 barn efter mig så hon kan komma med en del bra råd). Sen tror jag när det gäller mig så är mamma så pass viktig för att jag aldrig har haft ngon kontakt med min far, "bara" haft mamma så då har hon blivt som både mamma å pappa för mig.

Men om du ska flytta närmare din mamma och släkt måste du avgöra med din sambo. Själv bor jag en timmes bussresa från min mamma, så blir väl inga spontan besök men vi ses så ofta vi kan och gissar att hon kommer va än mer här i stan när bebisen kommit ;)

2012-06-12
ica_86
ica_86

Jag har alltid varit lite mammig. Just nu är det överdrivet stor längtan efter henne. Om jag bara kunde få en liten stund med henne, om så en kram så skulle det kännas bättre. Hon fyller 50 snart också och jag vet att jag inte kommer kunna vara där då. Känns mycket trist. Men sen tänker jag även på andra människor. Släkt och vänner som man inte träffat på flera år. Jag ser på foton av dom från nu och tänker "herre gud vad gammal h*n börjar bli!". Vad gäller släkt så känner jag att tiden börjar rinna ut och att en dag finns dom inte längre här. Tänker på gamla vänner och ser hur dom har det idag. Finns det ingen plats för mig kvar hos dom? Vi sa att vi inte skulle sluta vara vänner för att jag skulle flytta, vad hände? Jag flyttade ifrån min hemort för 6 år sen när jag väntade första barnet. Jag undrar vart tiden tagit vägen..

2012-04-20
annicha88
annicha88

alltså jag hade aldrig kunnat flytta långt från mamma.. jag e 27 å har bott hemifrån i snart 10år men jag behöver fortfarande mamma nära! Jag förstår dej å jag har känt sådär både med å utan hormoner ;-) mamma e alltid mamma!

2012-04-19
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...