App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

TIPS SNÄLLA !!!

Har börjat ge min dotter ersättning emellanåt då min mjölk vare sig är tillräckligt bra eller räcker till.. första dagarna tog hon flaskan direkt men sen bara vände det. Så fort hon ser att flaskan närmar sig henne gallskriker hon som aldrig förr ! Det funkar om jag klär av mig och matar henne med bröstet framme, men så kan jag ju inte hålla på senare ?! Någon som har något tips eller som varit med om att behöva slita fram tuttarna bland folk för att mata med flaska ?

2012-04-17
Frida_bebis
Frida_bebis

Jag kan ju inte skippa flaskan och fortsätta amma när hon äter ur mig helt och fortfarande är hungrig ?

Har testat att lägga henne ifrån mig nu när jag gett ersättningen och då tar hon flaskan direkt ..
Kan det vara att hon kände lukten av mig och förväntade sig få bröstet då?
Nu går det hur bra som helst om jag lägger ner henne i sängen tex med hennes fötter emot min mage och huvudet längs mina ben..

Vadå tidigt att sluta amma ? Jag strävar ju inte efter att sluta amma utan bara efter att få i henne den näring hon behöver och hoppas på att min mjölk kommer igång som den var förut vilket BVC sköterskan inte tror att den kommer göra.

2012-04-20
Frida_bebis
Frida_bebis

äter du bra? eller slarvar du med maten? det e ju lätt att man gör det när man har en bebis å ta hand om.. tänker om det kan vara en anledning till att mjölken inte e så bra..
sjunker hon i vikt?
annars ja nog ammat på och kanske oftare än var tredje timma.. för lilltjejen hade flera perioder då hon åt oftare antar det var för att hon behövde mer å satte igång produktionen..
jag trodde flera gånger att mjölken höll på å sina eller att hon inte blev mätt med sen efter några dagar så åt hon som vanligt igen..

2012-04-18
osisen
osisen

Ammar hon båda brösten? Tror att de kan ha en tillväxtfas vid 2 månader, så härda ut så ställer nog produktionen om sig.

Se till att amma båda brösten, gärna flera gånger vid varje amning.

2012-04-18
Yrwen
Yrwen

Hon äter var 3:e timma men mjölken har minskat och blivit mer "vattnig"
hon äter ur direkt och sen är hon fortfarande missnöjd..
Att nån annan ger henne flaskan fungerade inte alls, inte ens från början då hon tog den utan problem.. utan det var jag som var tvungen att ge annars gallskrek hon bara, och nu samma sak om jag inte klär av mig.. Sluta amma vill jag verkligen inte göra, vill ju helst kunna amma så länge som möjligt men samtidigt vill jag ju att hon ska bli mätt och nöjd =/

2012-04-18
Frida_bebis
Frida_bebis

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2012-04-18
Frida_bebis
Frida_bebis

Du luktar ju bröstmjölk, så då kan ju hon neka flaskan. Har ni testat att någon annan ger henne flaska?

2012-04-18
Yrwen
Yrwen

kanske ska tillägga att hon är 2 månader !

2012-04-17
Frida_bebis
Frida_bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...