App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tvätta stora mattor i badkaret?

Vi har två ganska stora mattor, en röllakan och en typ trasmatta. De är säkerligen rejält skitiga, och jag tänkte att jag kanske kan skrubba av dem i badkaret. Kan man det med röllakan? Och har ni i så fall några tips på hur man torkar de sen? De blir ju så tunga när de är blöta, så en torkställning håller nog inte.

2012-04-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

Du får ha en utedag med dottern så du kan vakta på plats! Picknick i det gröna!

2012-04-15
Yrwen
Yrwen

Jo, det har vi men jag misstänker att de är mer smutsiga än vad en mattpiska klarar av. ;-) Tanken slog mig att jag kan tvätta de i badkaret och hänga dem där att torka, men folk stjäl ju som korpar så jag hade fått stå i köksfönstret och speja hela dagen! :-P

2012-04-14
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

Nu bor ju jag på landet men efter en utsläppsolycka i dotterns bakdel så var vi tvungna att tvätta mattan (som naturligtvis visade sig vara icke tvättbar *suck*) men vi hängde ut den över vår gungställning :)

men iom att ni diskuterade tvättstuga misstänker jag att det inte är en så lyckad grej för er, men det brukar ju finnas mattställningar utomhus vid bostadsföreningar, ni har inget liknande och bara kan piska mattorna?

2012-04-14
Yrwen
Yrwen

Smart! Jäkligt smart! Har inte ens tänkt på det. Jag gav upp hoppet om tvättstugan eftersom där inte finns matt-tvättmaskin, men att bara utnyttja torkskåpet var ju fiffigt! Än en gång, tack! :-)
Men då kanske du vet om röllakan klarar en avskrubbning?

2012-04-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

.

2012-04-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...