App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ni med rastlösa vildingar till bebisar.. hur gör ni ute?

mini går inte men kryper å klättrar.. när vi e ute så sitter hon oftast i vagnen å tittar men hon försöker lirka sig loss å komma ner.. visst det funkar väl å krypa runt i gräset när det e torrt men det e det ju sällan.. dessutom stoppar hon gräs å ja det hon får tag i i munnen! Hur gör man egentligen.. med sonen hade vi inte det problemet för man var ju inte ute på samma sätt som man är med andra barnet.. på lekplatsen vill hon va i sandlådan men.även där trycker hon ju in sand i munnen å löv å cigarett fimpat fågelbajs u name it.. suck.. hur gör ni andra egentligen?

2012-04-13
osisen
osisen

Jag har på sonen regnkläder och låter honom knalla runt. Gjorde även så när han kröp. Man får hålla sig när och plocka ur saker ur munnen då och då. Och ha koll så att det inte finns sigarett fimpar i närheten :) Läste att det är bra att de smakar på lite eftersom det stärker deras emunförsvar... men det får ju finnas gränser. Lite jord och sand, de fattar snabbt att det inte är så gott men hellst vill man ju undvika sniglar och maskar, urk!

2012-04-14
emcb

urk.. haha..

2012-04-13
osisen
osisen

ja hon e ju nere ibland då hon protesterar allt för mycket i vagnen.. så länge ja går brukar det gå bra men när vi står still då vill hon ur.
napp funkar ganska bra men hon försökte sist i sandlådan å stoppa in sanden under nappen.. så plötsligt hade hon både napp å.sand i munnen..
sen ramlar hon ju ibland å med nappen i.munnen så e det lätt att det blir blodbad..
ja får helt enkelt slappna av lite till å släppa ner knodden lite mer än tidigare.. nackdelen e ju att ja har ett barn till å leka med ;-) men hon får väl äta lite sand å gräs i värsta fall.
ja e väl för hönsig helt enkelt!

2012-04-13
osisen
osisen

Jag hade ju bara försökt hindra sakerna från att hamna i munnen, men hon hade fått vara på marken. Tror att det skulle vara ohållbart att försöka hindra henne.

2012-04-13
Yrwen
Yrwen

ja har ju överdragsbyxor å så som ja kan ta på men det känns lite konstigt å bara släppa ner en liten bebis på marken särskilt när hon trycker i sig precis allt hon hittar :-\

2012-04-13
osisen
osisen

Min andra kommer ju inte förrän till hösten, men tjejen hade en regn/vindsäker overall som hon fick ha på sig och röra sig på marken, dock har hon aldrig haft det beteendet din tjej har.

2012-04-13
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...