App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

någonstans är det VÄLDIGT smutsigt här hemma..men var?!? blir tokig snart!

har en dotter som kryper.. å vi har ett parkettgolv som e väldigt repigt och därför svårt å få rent.. ja brukar ligga på knä å skrubba med trasa när det ska skuras.. Nu till problemet någonstans så blir hon alldeles svart på benen/knäna.. alltså ja menar verkligen svart nästan som kol eller aska eller nåt men öppna spisen e helt använd och dessutom har ja skurat gniststänkskyddet som en tok.. men vart tusan är det så smutsigt.. ??? det e inte varje dag hon blir sådär smutsig.. lite blir hon ju men det e bara för att golvet inte går å få rent 100% Åh va ja längtar tills vi ska lägga in nya golvet :-) tyvärr blev det put on hold eftersom ja å sambon inte riktigt kör efter samma prioriteringslista om man så säger :-\ men iaf.. så några förslag på hur ja ska hitta stället som skitar ner mitt barn?

2012-04-13
osisen
osisen

har nu legat på knä å skurat med en diskborste å disktrasa.. golvet ser inte renare ut för det men vattnet blev iaf svart! kanske borde köpa en sån där.ångmaskin ?!!!!! funkar dem tro? golvet blir väldigt klibbigt nästan så ja löser upp lacken typ.. inte konstigt om man blir smutsig då.. Fan skitgolv!

2012-04-13
osisen
osisen

ja men ja tror verkligen att det e vardagsrummet.. hon hade inte varit i hallen idag när hon plötsligt var alldeles smutsig på knäna.. å golvet ser smutsigt ut alltså på riktigt!.. det e jättejätterepigt å i dessa repor fastnar smuts som inte går bort å ja vet inte om det har med lacken å göra men det e ingen glans yta utan en matt nästan lite fet yta.. å därför ska golvet bytas ut.. vi har haft två stora mattor men så fick vi ta bort den ena när vi möblerade om å då blev helt plötsligt golvet fullt synligt.. jag ska ta en diskborste å skura golvet med sen å se om ja får det bättre.. puh kommer ta en evighet..
e ju inte så bekymrad över om set blir fuktskadat så ja tänker använda hett vatten..
just nu e ja lite irriterad på min sambos prioriterade! men men..

2012-04-13
osisen
osisen

Sätter mina pengar på hallen. Där brukar ju ständigt bli smutsigt ifrån skor och barnvagn (om ni har den inne) om man inte ständigt våttorkar hallen förstårs :)

2012-04-13
emcb
emcb

Men skulle golvet vara så skitigt att man blev svart av att krypa på det så borde det ju synas på golvet? Kan ju jag tycka iaf. Nej, det var min enda tanke.

2012-04-13
Yrwen
Yrwen

vi har samma golv i tre rum köket å hall e det klinkers så därifrån e det inte.. så det måste komma från vardagsrummet.. å det e de golvet ja har svårt å få rent med..

2012-04-13
osisen
osisen

I hela huset? Annars får du väl följa henne som en fluga och se vad hon hittar på :)

2012-04-13
Yrwen
Yrwen

nej ett ekfärgat.. eller det e ek men med sin naturliga färg..

2012-04-13
osisen
osisen

Ni har inte ett mörkt golv? Sånt kan ju färga av sig.

2012-04-13
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...