App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ensam Mamma

Min dotters pappa brydde sig inte under graviditeten utan började bryr sig tre veckor efter hon var född. Men ena stunden var det hans och nästa inte hans, han håller på även så idag och han har skrivit på faderskapet utan några problem. Han har träffat henne två gånger sedan hon föddes. Han är ombytlig och ena stunden är det bra och nästa kallar han mig för idiot och kan be mig att dra åt helvete. Han ljuger så han tror sig själv. Hur ska jag göra med honom? Ska jag skita i han och inte bry mig om vad han säger?  Tack på för hand =)

2012-04-12

Ja det tycker jag! Han verkar ju inte vara särskillt vettig. Men självklart tycker jag att din dotter ska veta vem hennes pappa är och ha möjlighet till att få träffa honom under sin uppväxt. Man han har ingen rätt att bete sig illa mot dig och tro att han tex kan dyka upp när han har lust. Sätt upp regler, tyliga sådana. Prata med honom, hur ofta vill du träffa henne? Är det några dagar som passar honom och som även passar dig. Nu när hon är så liten så ska hon inte bo hos honom utan bara träffa honom när du är med. När hon blir större kan nu öka umgänget!

TYcker inte att du ens ska fundera på att ta tillbaka honom som en partner. Han har visat att han inte är att räkna med, han har svikit dig! Ni var ju trotts allt två om att göra barn!

Betalar han underhåll?

2012-04-12
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...