App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fasta rutiner tro mig det funkar :)

När våran lilla tjej var nyfödd och ungefär 3 månader framöver hade vi stor problem med att hon skrek och var mycket ledsen på kvällarna vilket slutade med att jag nästan blev utbränd eftersom mannen jobbade nätter då. Då fick jag ett tips av min kära mamma om att komma upp en vecka och försöka få in Izabell på fasta mat och sovtider det vill säga mat var 4e timme och bad på kvällen för att sen äta sista gången vid 22-23 nångång och tro mig det funkade hon sov från 22.30-07.00 första dagarna då mamma och pappa hade henne så jag och min sambo fick sova ut och nu har vi världens goaste lilla unge som mår bra och äter bra så var inte rädda att prova fasta rutiner och när dem inte vill äta var fjärde timme längre dryga ut och låt bebisen själv tala om när han eller hon är hungrig:) Är jätteglad och har en helt anourlunda bebis som mår bra äter bra och är alldeles perfekt! Lycka till alla därute :)

2012-04-12
flickan_89
flickan_89

Vad skönt att höra ja mamma hon är ovärderlig och messmör i vällingen fick vi faktiskt rådet av bvc sköterskan och nu har vi som sagt världens goaste ungen utan ont i magen och med en aptit som går till världshistorien :)

2012-04-16
flickan_89
flickan_89

håller med ig. Våran tös hade kolik, så sen hon var ca 1,5 månad började vi med fasta natt rutinger. Runt 18 lite nakenfis,leka, jag förbreder badet. efter att ha klaskat i vattnet ett tag var det dags att föna håret.PÅ med pyamas, flaska (i början pumpade jag o gav flaska, som en blev välling med messmör), och hon sommar. Vakna igen runt 03 för att  få en till flaska. Pig och glad mamma och barn igen runt 06.

Nu är hon snart 11 månader och samma rutin körs även idag och varje kväll.Ingen nattmål längre och hon sover till 06.

Vilken tur du har att mamma är där och hkälper till.Vad hade vi gjort utan dem

2012-04-14
maia19
maia19
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...