App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur lång tid tar det innan brösten fattat att jag slutat amma?

Nu är det en vecka sedan jag ammade sista gången, innan gav jag bröstet på kvällen och nån gång på natten. Men oj vad det spänner i brösten!! De är hårda, knöliga och det känns som värsta träningsvärken. Jag handmjölkar morgon och kväll, nån matsked mjölk från varje bröst tills de värsta spänningarna släppt. Borde jag mjölka oftare? Mer? Mindre? Jag jobbar på dagarna och har lite svårt att komma åt att mjölka på jobbet... Jag har hela tiden varit så fokuserat på att det där med amningen skulle funka, men det här med att sluta amma har jag verkligen noll koll på. Så jag tar tacksamt emot alla era tips, råd och erfarenheter!

2012-04-11
Preggot
Preggot

Tack smurftess! Jag har pump, så jag gör som du tipsar. Det låter ju skönare än det här!! Jag har bara hört att man ska handmjölka och inte mer än nån matsked totalt från båda brösten... Men det måste ju bero lite på hur mkt mjölk man har i dom från början tänker jag... Ska pumpa ur helt och sedan trappa ner genom att låta det gå lite längre mellan pumpningarna. Tack igen!! :)

2012-04-11
Preggot
Preggot

Jag slutade för två veckor sen, dem sista dagarna så tömde jag brösten en gång per dygn med en pump. Det spände så mycket att jag var tvungen, men sen hade jag två dygn mellan innan jag tömde och nu har ja inte pumpat på en vecka och känner inget alls. Men har du möjlighet så töm dem helt för mjölkstockning är inte kul vilket det låter som om du har knölar.

Har du en pump så töm dem en gång per dygn och sen tar du efter två dygn, de funka för mig iallafall. :) Lycka till !!!

2012-04-11
smurftess
smurftess
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...