App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vi har bestämt oss :)

Nu har jag o sambon kommit fram till att vi vill ha en lite knodd till :) vi har en son på 1 år o tre månader nu. Nu håller ja på att planera när vi vill att den ska komma och ja ska nog sluta äta piller efter april. Känns hur bra som helst men är samtigit lite orolig. förlossningen hur kommer den bli? den gick ju bra sist men men smärtan va ju som den va. och kommer ja orka ta hand om två barn eftersom sambon är borta i veckorna? ja vet att ja är en sån person som gillar läget och kör och samtigt får jätte mkt hjälp från familj o vänner. allt känns rätt och ålderskillnaaden kommer väl vara normal. (2 år emellan barnen) är de så här när man väntar nästa barn att man undrar om man kommer orka? är de liksom normalt. ja vet att ja fixar de för min son är en riktig guldklimp som har varit som en ängel mot oss.

2012-04-09
anonym21
anonym21

Ja, det är helt normalt att vara orolig inför syskon. Jag har tre barn och jag var mest orolig inför "tvåan" som skulle konkurera om uppmärksamheten med första barnet... jag var så orolig för att ettan skulle känna sig undanskuffad, bortglömd, men OJ så fel jag hade.

Jag tränade inför syskonet med ettan... köpte en docka som jag började krama och hålla i för att han skulle hinna vänja sig vid att jag hade en bebis på armen osv., vi bytte blöja och kläder på den... Sonen var så stolt när dockan fick sova i hans säng... Sen när väl lillebror kom hem... då bytte jag blöja på bebisen och "stora" sonen bytte på dockan. Sen fick han hjälpas åt vääldigt mycket också. Jag sa upp dagisplatsen också så vi var hemma allihop i lite dryga året då...

Idag är de 4 och 2 år (skiljer 2 år och 3 månader=perfekt!) ...och så har vi en tredje lillebror på 10 månader också... en till finns i planeringarna.

Man klarar allt om viljan finns! Det blir vad man gör det till :D

2012-04-10
zmiley
zmiley
Bebis på 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...