App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

HJÄLP!!

Min mens är idag tre dagar sen och jag börjar nu tro att jag är gravid. Dagen då min mens borde ha kommit så fick jag en liten blödning, eller mer som en brun/rosa flyytning på morgonen men sen har det inte varit något med. Idag har jag kissat brutalt många gånger är dessutom helt slut och har ca. 0.4 högre temp än vad jag brukar ha. Jag har dessutom fått som gelé-liknande flytningar idag, genomskinliga men mer som en klump än flytning.  Vad tror ni, kan jag vara gravid?

2012-04-09
hallonet91
hallonet91

Jag ska testa på onsdag, kan inte köpa test innan.. 

Men har verkligen känslan av att jag är gravid och tycker det pelar lite på det, speciellt nu om du haft lite samma tecken som jag har och har varit gravid. Det som får mig att tvivla är det att jag har ätit p-piller nu. Hade maginfluensa i början av månaden och antar att jag kräktes upp piller då och den veckan som jag gissar att jag isåfall blev gravid så har jag ätit antibiotika. Har dock tidigare blivit gravid när jag missat ett piller.. Men är sååååå splittrad i huvuddet just nu, tankarna går runt runt hela tiden!

2012-04-09
hallonet91
hallonet91

Kan vara så att du är gravid. Jag har fått konstiga flytningar som var lite gele-aktiga redan flera dagar innan min mens var beräknad alla 3 gånger jag har varit gravid.
Senste graviditeten fick jag en lätt blödning (mera om rosa flytningar) samma dag mensen skulle ha kommit men sen vart det inget mera. 

Köp ett test så slipper du fundera om du är gravid eller inte.

2012-04-09
Fenoxi
Fenoxi
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...