App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

första ordet! Puss!

ja jag tror lilldamens första ord är puss.. När jag säger det så upprepar hon det nästan viskande för sig själv.. ibland smackar hon med.. ja brukar ju alltid pussa henne å säga puss samtidigt.. fråga inte varför ;-) å Imorse så hörde jag klart å tydligt att hon sa puss.. fast tänkte såklart att det va ett sammanträffande..men när hon.sen fortsatte när ja upprepade ordet blev det ju riktigt intressant. Nu har jag tjatat om pussar hela morgonen å tom sambon har fått höra hennes försök flera gånger.. får se om det håller i sig eller om det var en endags grej! å det e ju inte ett klart å tydligt puss varje gång utan mer att hon "smakar" på ordet. tuss usss pufff puss.. ja ni förstår säkert ;-) gulligt är det iaf!

2012-04-09
osisen
osisen

om du mena mej så e hon född 1/9 -11

2012-04-09
osisen
osisen

hehe, här pratas det om bajs. ;) har för mig att min lillskit är rätt exakt lika gammal som din (2/2 2011) och de första orden började dyka upp för nån månad sen. vovve (vovvovv), pippi (bubu), titta (kocko, var han nu fått det ifrån), oj, bumpa (vi säger att man "bumpar" på sängen här hemma), mamma o pappa såklart, snopp (opp), usch, och nu senast bajs (baba eller bara ba). han brukar stå och titta ner i toaletten bakom storasyster när jag ska torka henne och ropa "BA!" ;)

2012-04-09
mickelina81
mickelina81

Åhh vilken söting!! :-) Lillebrors första ord var det något oväntade "åhåhjaja". Jag måste ha suckat mycket när han var bebis! :-D

2012-04-09
Toffsan
Toffsan

Vad gulligt!
Här var det dem klassiska orden DÄR och TITTA som kom först.
Han är snart 14mån och säger nu något som låter väldigt roligt. Han säger det som om det vore ETT ord "vaededä" = vad är det där? Tog ett tag innan vi fattade och hörde men nu blir det bara tydligare han delar ibland på orden så det blir "va e dedä" :-) Gulligt är det i alla fall!

2012-04-09
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...