App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips på matsäck, tack!

Hej! I Maj ska vi till Kolmården och jag tänkte ta med matsäck att äta men jag ingen fantasi.. Så kom gärna med förslag på vad ni brukar ha med er när ni är på dagsutflykter! :)

2012-04-08
regiiina
regiiina
Barn på 1 år och 11 månader

Pastasallad är ju en av mina favoriter, baguetter/bröd med fyllning. Jag är ju av varianten som inte tycker om kall mat, jag är kinkig på det viset, så för mig blir det lite knepigare.

Annars pajer, piroger, pizza (kan enligt många lika gärna ätas kall). Sedan hade jag tagit med frukt, kakor och annat småplock som man bara kan fika med också.

2012-04-09
Yrwen
Yrwen

Pannkakor älskar min son att äta på utflykter... de är lika goda kalla och man kan ha med lite sylt. Jag brukar göra plättar, de är perfekta att äta med handen.

Har du en mat termos kan du ju koka korv hemma och ha i termos (häll med kokvattnet) så är det bara att hiva upp i korvbröd. Till barn kan man steka köttbullar hemma och ha i mattermos, antingen lägga på en smörgås sedan eller om man har färdig pasta i termosen också.

Pastasallad är ju en klassiker :) Där kan du ju blanda hur du vill. Jag gillar kyckling, pasta, gurka, majs, soltrokadetomater och så någon god vitl.dressing till och kanske lite annanas :)

2012-04-08
emcb
emcb

Det finns recept på matmuffins! Själv har jag aldrig gjort några, men tänkte testa i år.. Piroger, pannkakor, kassler och potatissallad, avokado med nån god gegga.. Hm.. Nu tog det slut.

2012-04-08
detVankas
detVankas
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...