App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kör även en uppdatering om sonen:)

Skriver ju och uppdaterar sonens framsteg på Facebook numera då många valt att följa med dit, men kan berätta lite hur läget är idag. Nu är det lite drygt 1 år och 9 månader sedan han blev påkörd och enligt läkarna MYCKET svårt skadad. Han har precis fått göra 2 veckor rehab på ALB för att se hur han utvecklats sedan han slutade på Alvikstrandskolan i våras och började i annan skola. Vi har haft möten med rehabteam, skola och inblandade läkare. Då jag tycker han får för lite rehab på skolan och har klagat lite. Han får endas 1 timme sjukgymnastik i veckan på skolan. Han fick träffa logopeden i rehabteamet och där hade han fått göra ett flertal gramatik övningar där hon hade hoppats att han skulle hamna på medel, trodde dock inte han skulle klara av detta. Då sonen är färdig så visar det sig att han fick ALLA rätt :)... Logopeden hade blivit så pass stolt så hon fick tårar i ögonen för ingen hade trott detta skulle vara möjligt:).. Så han är väldigt med och förstår ALLT. De är bara kroppen som har svårt att hänga med. Han sitter fortfarande i rullstol och enligt läkarna kommer hans höger arm heller ALDRIG bli återställd. Sedan till hasn rehab som jag inte varit nöjd med, bråkar med skolans sjukgymnast om att han borde på en motionscykel att träna på, detta hörde en kille på vår kvarterskorog, som äger ett gym här i kommunen. Resultatet och kontentan av detta är att han kommer fram till mig och hälsar att sonen är mer en välkommen att få träna på hans gym, när han vill och helt GRATIS han skiter fullständigt i pengar bara min grabb blir bättrre :)P.... Så nu har han börjat träna på gym och badar 1 gång/v med sjukymnast och vi märker at detta gör han starkare. Första gångerna i bassängen fick vi hålla i honom då han inte hade balansen, nu klarar han det själv. Så sonen och vi kämapr vidare:) Nu ska vi kämpa för att han får komma till Vintersol på Teneriffa i år för 3 veckor rehab. Förra året fick han avslag av landstinget, så detta år har ska vi även ansöka om fondpengar ifall vi får avslag återigen. Då dessa rehabresor kostar rejält mycket pengar. Men vi ger inte upp, på ett eller annat sätt ska han dit.   GLAD PÅSK allihopa och må så gott !!

2012-04-05
SOLO2009
SOLO2009

Tack han är stark de har han bevisat 1000 gånger om, nu har jag även lagt upp en bild på honom så ni får se vår kämpe. Fyllde 16 år här för en vecka sedan. otroligt vad åren går. Han som allid varit min lille kille är nu en man.

2012-04-05
SOLO2009
SOLO2009

Osisen du har så rätt:) Vi har träffat männsikor som bevisat att de verkligen finns för en när man behöver dem, jag har lärt mig känna männsikor som jag aldrig pratat med förr. Men Basse har även missat enormt mycket i allt detta och idag har han ingen som helst kontakt med sina tidigare vänner, vilket är väldigt jobbigt. De konsiga är att han ändå håller modet upp och oftast alltid är sprudlande glad och positiv. Tror det mycket beror på hans fantastiska assistenter;) En av killarna skrev till honom på fejjan igår och sa du måste ju ha planetens coolaste assistener och länkade till denna.

http://www.youtube.com/watch?v=-Ffxl63L7Mo De jobbar båda två som vikarier här och Basse älskar dem 3. Nu snackar de om att göra en låt tillsammans med Basse :) Så vänner har gått men nya har kommit :)

2012-04-05
SOLO2009
SOLO2009

åh ja blir alldeles tårögd. en sån imponerande grabb du har.. nog för att vi föräldrar alltid e stolta över våra barns framsteg men du måste ändå vara helt jäkla själastolt!
Å vilka fina människor ni träffat genom den här resan det gör att man inte kan ge upp hoppet om mänskligheten riktigt än!
heja Basse !

2012-04-05
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...