App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur har ni det hemma? Inredning!!!

Man har ju alltid en röd tråd i sin inredning och alltid sin stil. Men det ser ju alltid lite olika ut rum till rum, även om tråden är där! Jag har ett sovrum som jag älskar, verkligen älskar och det går i svart och vit. Nu ska jag inreda om resten av lgh och jag kan inte riktigt bestämma mig. Mitt sovrum och sonens rum är ganska HÅRDA, mycket svart och vitt. Mitt vardagsrum och kök är mer mjukt, ljus, lätt grå, shabby chic hållet. Jag är inne lite för industri men med mjuak toner. Nu till frågan. Kan alla rum gå i svart/vitt? Eller blir bara det för mycket? Det känns som det men.... Hur har ni det hemma? Har ni det återkommande i varje rum, liknar era rumm varandra?   Menar svart och vitt är ju ganska strikt så det kanske blir lite, jaha alla rum ser likadana, det känns som samma rum? Nu passar ju alla rum ihop för man ser ju inlägg som matchar men just när man gör det så tydligt. Blir det för mycket då? Har ni inga bloggar som man kanske kika in på hur ni har det??? Hur har ni det hemma?

2012-04-03
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 9 månader

Tack för alla svar.. nu är det snart löning så då ska jag bestämma mig. Thihi.

2012-04-23
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 9 månader

Svart och vitt kan ju bli så olika inredningsmässigt beroende på hur man använder det. Det kan bli hårt och kallt eller mjukt och gammeldags. Beror ju på matrial och vad man har i rummet.

Vi har svart/vitt i vardagsrummet och det är mer åt det lantliga hållet med en modern touch...

Just nu är det väldigt tomt på saker eftersom jag har en 1åring som inte låter något vara. Så det sr ut som att vi gillar den kliniska stilen vilket inte stämmer. Jag gillar att ha mkt ljus framme annars.

Kör på det som du känner att du gillar spontant. Fördelen med svartvit är ju att du kan slänga in en färgad kudde eller ett färgat blockljus i vilket färg som hellst och det fungerar ju alltid med svart/vitt.

2012-04-04
emcb
emcb

Klart man kan har svart/vitt överallt, det är kanske lätt att kombinera med andra färger (ex gardiner, kuddar, filtar ,stolar, dukar mm). Vi har ett svart kök med gråa väggar. Ett vit/beigt vardagsrum med svart fond, grön entre, gult dotterrum, blått kontor och grönt med vit fond i sovrummet...

Skulle min man få bestämma skulle det vara svart/vitt överallt och minimalistiskt, men det är inte riktigt min stil så det är en kamp varje gång vi ska göra om ett rum...

2012-04-04
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...