App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

2:a natten på jobbet sen lilleman kom till världen..

Trodde det skulle vara jobbigt för alla parter, men lilleman har inte reagerat på att mamma inte är hemma. Så skönt att han känner sig lika trygg med pappa som med mig. Men jag däremot, igår natt fick jag världens lyx här på jobbet, det var lugnt och skönt så jag fick gå och lägga mig i vilorummet halv tolv och komma upp vid fem, om det inte var nåt som hände då. Tror ni jag kunde somna? Nej, jag låg och lyssnade efter lillemans andetag som aldrig kom, och saknade den varma lilla kroppen bredvid mig. Det är inte lätt det här, tror nu att jag blivit mer beroende av honom än han av mig :) På gott och ont..  

2012-03-29
Betty86
Betty86

va skönt att det går bra.. min lilla tjej har ju varit lite mammig då å då men de gånger jag varit iväg utan henne har gått helt utan problem.. känns så skönt.. det är kanske när.man själv e hemma och de ser alternativet som de kanske inte nöjer sig med pappa.. om det nu e mammiga de är :-)
lilleman var ju inte så alls.. han kunde vara hos vem som helst när som helst alla fick trösta, alla kunde söva , alla fick mata osv.. va iofs skönt på sitt sätt men man kände sig inte lika speciell... haha!

2012-03-30
osisen
osisen

.

2012-03-29
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...