App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Havandeskapsförgiftn​ing?

Då jag denna gång fått en dålig start med komplikationer börjar jag fundera på det här med havandeskapsförgiftning.. Är nämligen beredd på fler komplikationer. Hur tidigt kan man börja se tecknen?

2012-03-29
Yrwen
Yrwen

Ska iaf till mvc på extrakoll imorgon då jag är lite orolig, huvudvärken hade lättat, men just nu har jag återigen lättare huvudvärk. *suck* Men jag har blivit så fruktansvärt trött, märkte skillnad bara över en natt och sedan har mitt illamående blivit värre.. De skulle göra en vanlig koll med prover och så...

2012-04-04
Yrwen
Yrwen

Usch då, migrän låter inget skoj.. Men jag är inte ljuskänslig.. Jag försöker vila så mycket jag bara kan, orkar ju inte göra så mycket. Ja, de håller ganska bra koll på mig.

2012-03-29
Yrwen
Yrwen

det e ju vanligt att få migrän under graviditet.. å det e även vanligt att folk som normalt sätt har migrän slipper det under graviditeten :-)
kan ju va vad som helst men så länge de håller hård koll på dej och blodtrycket så e det nog ingen fara.. å vila vila vila e vad som gäller om blodtrycket ökar..
Sen e det ju understrycket som spelar roll.. det få inte överstiga 90..

2012-03-29
osisen
osisen

Jga är ju "bara" i v 14, men nu har jag sedan tisdagskvällen haft ont i huvudet, som i stort sett försvinner vid alvedon (har en starkare variant) men återkommer när den slutar verka... Hittills har inte mitt blodtryck varit högt, legat normalt, dock har jag legat lite lägre tidigare (även under graviditet). Men jag sa det till läkaren på specmvc när jag var dit igår, vet ju inte om huvudvärken hör ihop med blodproppen/medicineringen eller om det bara är ett sammanträffande.

Men jag ska tillbaka om 2 veckor, får väl se om huvudvärken är kvar då... Den är inte så extremt fruktansvärd, ligger väl på 4-5 på en 10skala, men det är ju lite jobbigt att gå med konstant huvudvärk...

2012-03-29
Yrwen
Yrwen

ganska tidigt har ja fått för mej.. de ser ju på blodtrycket åt vilket håll de bär av. finns ju folk som får hsf i v 20-nånting..

2012-03-29
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...