App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Finkläder akut

Behöver akut finkläder till mina tvillingpojkar på snart 5 månader. Vi har en kristen högtid som firas i kyrkan. Tycker att jag vänt alla affärer upp och ner och hittar inget av det jag söker. Nu är jag ute akut efter finkläder och då menar jag fin fin kläder, skjorta, slips/fluga med byxa och evetuellt väst över. Någon som vet vart man kan hitta det och till ett vettigt pris?

2012-03-29
Samo85
Samo85

jag har sett att h&m har små kostymer, flugor och väst. De har även fina skjortor i ljusblått m.m. Men du kanske redan har kikat där. Sortimentet skiljer sig från butik till butik har jag märkt.

Det är inte lätt att hitta fin kläder till pojkar tyvärr. Kring jul och skolavlsutningar finns det lite men sedan är det som bortblåst. Till flickor finns det ju alltid klänningar, kjolar m.m. Synd!

2012-03-29
emcb
emcb

sen tycker ja det ser lite konstigt ut å ta på småbarn gubbkläder... fast å andra sidan så hatar ja kostym över lag å tycker inte det e snygg på någon ;-)
hade kört ett par snygga svarta mjuka jeans å en snygg långärmad skjorta och nöjt mig där :-P e nog inge bekvämt med fluga eller slips..
men hm brukar ha sånt har ja sett..

2012-03-29
osisen
osisen

har inte Linus å lotta konkat ?!

2012-03-29
osisen
osisen

När jag går in för att kolla Linus & Lotta så skickas jag automatiskt till nelly.com.
Gör jag fel kanske?

Kollade zara men hittade inget där.

Tack för tipsen iaf. =)

2012-03-29
Samo85
Samo85

Har du kollat tradera om du kan tänka dig beg?

2012-03-29
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...